1. Home
  2. Community
  3. visine
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

4 roodbaarsfilets a 150 g geraspte schil en sap van 1/2 citroen 100 g zachte geitenkaas, fijn verkruimeld 25 g hazelnoten, grof gehakt 1 bosuitje in dunne ringetjes 1/2 eetlepel verse tijmblaadjes, fijngehakt versgemalen zwarte peper 5 eetlepels notenolie of olijfolie zout 150 g verse spinazie of veldsla …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

600 g tongfilet 300 g gesneden prei 1 bosuitje in ringetjes 4 gedroogde abrikoosjes fijngesneden 150 g verse roomkaas 1 eetlepel fijngehakte basilicum zout en versgemalen peper 1,5 dl droge witte wijn 4 eetlepels creme fraiche 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Voor circa 12 stuksVerras en verwen uw familie en vrienden eens met deze originele kruidige broodbakjes met krabsalade. Het 'kruidige' zit 'em in de roerbakolie met sambal waarmee de sneetjes brood worden bestreken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Men neme een pak spagetti, en je noemt het bami Je maakt het snel en is heel lekker! KINDEREN LUSTEN DIT BIJNA ALTIJD!!!Maar dan zonder de sambal Idiaal voor Sporters …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Surinaams

Saltsa Kafe me Aromatika Chorta, vooral lekker bij verschillende soorten vlees …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Souvlakia, een typisch Grieks gerecht. Het geheime ingredient is vers citroensap …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Het is een kruising van een cake en een taart. Smaakt in elk geval naar meer. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Goedkoop en snel

1 ei40 g kristalsuiker100 g bloem1/2 glas magere melk = 100 ml1 tl gist in poedervorm30 g rozijnen2 kleine goudrenetten (250-300g in de schil)1 tl kaneelsap van een 1/2 citroengeraspte citroenschil  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Dit recept schrijf ik hier letterlijk zoals mijn moeder dit zo?n 35 jaar geleden voor mij opschreef. De taart is een zoete herinnering aan haar. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Behoeft geen omschrijving. Gewoon lekker. De bereiding is kort, oventijd ongeveer 1 1/4 uur. …  Lees verder »

Botervariaties …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Blanke ragouts …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Feestelijke topper van hoog niveau ! Altijd succes met dit recept dat enkele uren vooraf bereid kan worden, zodat je het alleen maar in de oven hebt te zetten! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Botervis is een grote vis uit de oceaan rondom Indonesie en kan op vele manieren worden klaargemaakt. …  Lees verder »

Makkelijk en bijzonder hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Gestoomde Chineese vis …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

4 moten botervis , 1,5 cm dik zout en versgemalen peper 2 preien (alleen het witte en lichtgroene deel) 1 dl visfumet 0,5 dl witte wijn 2 dl creme fraiche (desgewenst de halfvolle uitvoering) 2 eetl pesto 2 eetl olie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

6 stukken botervis 4 ons ongepelde garnalen 3 stuks tros tomaten 4 teentjes knoflook 6 grote Sjalotjes 1 hele stengel sere 2 Laos 1 Lemoen Rode curry pasta …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Deze heerlijke spruitjes kregen we afgelopen zaterdag voorgeschoteld. Wat een lekkere smaak! Dus thuis direct nagemaakt. Echt overheerlijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

As je nog nooit botervis gegeten heb moet je dat ABSOLUUT is proberen. De smaak van botervis is echt heerlijk!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans
Top