1. Home
  2. Community
  3. vetzakje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

*4 plakjes gerookte zalm *2 doosjes Boursin …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Spaans

Ongewoon, maar probeer eens in combinatie met .... Lekker bij gebakken appeltjes …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Pittige koude gehaktballetjes . Maak genoeg van deze balletjes, want ze vliegen de deur uit! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

4 stukken zeewolffilet van ca. 150 g 200 g zeekraal 1/2 citroen (uitgeperst) 1 eetlepel zwarte peperkorrels 3 eetlepels bloem 2 eetlepels Chinese vijfkruidenpoeder zout 4 eetlepels olie voor de salsa: 4 tomaten (ontveld en zonder zaadjes) 5 bolletjes gember (in dunne plakjes) 1 eetlepel gembersiroop (uit potje gember) 2 eetlepels korianderblaadjes zout peper (versgemalen) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

De fijne combinatie van groenten, kruiden, pasta en vis maken dit eenvoudig gerecht een heerlijk feestmaal. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

4 gedroogde tomaten op olie * 1/8 liter slagroom * 25 gram boter * 100 gram geraspte oude kaas * 100 gram ontbijtspek in blokjes * 450 gram voorgekookte aardappelschijfjes * 400 gram runder- of lamsgehakt * 3 eetlepels groene pesto * 1/4 liter tomatensaus * 1 rode peper * 1 theelepel tijm * peper en zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Recept uit zuid-afrika  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Multi-cultureel

Zo vinden kinderen spruitjes wel lekker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Smul kroketje. …  Lees verder »

1 liter yoghurt. 200 gram suiker. 1 dl. melk. 1 reep pure chocolade. 250 ml slagroom. 1 banaan. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Kan zowel met de hand als met de ijsmachien gemaakt worden. …  Lees verder »

Vaak op verzoek gemaakt! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

4 kleine (dikke) biefstukjes of 4 mignonettes (elk ong. 150 g), 2 uien, 1 dl rode wijn, 2 dl groentebouillon, 50 g rodebessengelei, 50 g ijskoude boter, olie, basamicoazijn, 5 jeneverbessen, 12 laurierblaadjes, peper en zout. …  Lees verder »

Frisse saus voor s'zomers,kan bij veel gebruikt worden. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Haal de vakantie in huis met deze heerlijke paella! …  Lees verder »

Top