1. Home
  2. Community
  3. una_buona_forchetta
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

400 gr doorregen varkenslappen * 400 gr speklappen * 200 gr rauwe ham met een vetlaagje, in dikke plakken * 2 theelepels gemengde gedroogde Italiaanse kruiden * 1 borrelglas cognac * 100 gr zwarte en/of groene olijven, zonder pit * 2 teentjes knoflook * 400 gr kalfs- of varkenslever * 10 gr zout * 3 eieren * 50 gr bloem of rijstemeel (kindermeel) * 250 gr vers vet spek, in dunne plakken gesneden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

* 1 rode paprika, gehalveerd en van de zaden ontdaan * 2 hardgekookte eieren, in kleine stukjes gesneden * 2 el mayonaise * 3 el huttenkase * 1 el citroensap * 1 tl cajunkruiden * enkele blaadjes basilicum of peterselie * stukje lente-ui of bieslook * peper en zout * enkele blaadjes ijsbergsla …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Montignac

Dit is een recept uit Puschlav of Posciavo, een vallei in het kanton Graubunden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Zwitsers

Ham en bacon zijn in Ierland erg populair. Alleen vlees van het been wordt daar ham genoemd. De rest heet bacon. Gammon is een dikke plak ham. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Iers

Voor een van de 5 Saaren, die zoveel van frambozen houdt... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Schots

Hoewel ze verwant is aan de Griekse ei-citroensoep, bevat deze krachtige soep, die in de Kaukasus heel geliefd is, veel meer ingredienten, en misschien levert ze zelfs wel een bijdrage aan de hoge ouderdom waarom de Georgiers bekend staan. In The Food and Cooking of Russia schrijft Leslie Chamberlain dat deze soep ook geclaimd wordt door de Armeniers, die haar garneren met een beetje gekookte rijst, gort of vermicelli. In The Georgian Feast stelt Darra Goldstein voor de soep te garneren met basilicum. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een luxe voorgerecht voor speciale etentjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

 …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

 …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Lekker en gemakkelijk nagerecht,kan ook met ingelegde perziken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Heerlijke exotische visschotel. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Er is niets heerlijkers dan de geur van vers gebakken brood; zeker als je het zelf gemaakt hebt met kruiden en knoflook. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan
Top