1. Home
  2. Community
  3. tuxie
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Lekkere eiersalade voor op de boterham of zelfs voor bij een koude schotel …  Lees verder »

Lekker, snel, ideaal voor twee ... wat wil je nog meer! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

150 g gemengde paddestoelen, grof gesneden 1 el olijfolie traditioneel 4 hamburgers, ongepaneerd 4 plakken jonge kaas peper …  Lees verder »

Eenvoudige maar lekkere plattekaastaart …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

4 bladerdeegpasteitjes 600 g brie 100 g fijngehakte walnoten 1 el gehakte bladselderij 1 teentje knoflook 1 glas witte wijn versgemalen peper zout 1 zakje gemengde salade naar keuze halve walnoten om te garneren …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

250 g gemengde noten (ongezouten) 1 el olie 1 teentje knoflook, geperst 1 el boter 3 takjes rozemarijnblaadjes, gehakt 1 el bruine suiker 1 tl zeezout mespunt cayennepeper …  Lees verder »

Lekker recept voor de kerstdagen. Het ziet er ook zo feestelijk uit. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Cheeseolettes zijn een lekkernij bij de brunch. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Gratin van Camembert met appel en aardappel.MMMMMMMMMMM …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

6 kleine wraps 200 g roombrie 150 g ongezouten notenmelange (o.a. walnoten, amandelen, hazelnoten) 6 eetlepels honing …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Dit heb je nodig voor zo'n 20 wafeltjes. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Heerlijk nagerecht en zoals het hoort in casa Sonja: LEKKER & MAKKELIJK!! En dan ziet het er ook nog eens prachtig uit.  …  Lees verder »

3 uien gepeld, 4 tomaten, 1 reentje knoflook in dunne plakjes, 2 el tijm fijngeknipt (C1000 vers), 11/2 etl. olijfolie traditioneel (C1000 Selectie), vers gemalen peper, zeezout, 2 tl. gedroogde oregano …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Dit zijn absoluut de beste paprikahamburgers die er bestaan !!! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

250 g tarwebloem 150 g suiker 2 pakjes Dr. Oetker Gevanillineerde suiker 1 mespunt zout 1 mespunt kaneel 2 eierdooiers 200 g koude boter 70 g ontvliesde gemalen amandelen 1 eierdooier 1 eetl. melk 75 g geschaafde amandelen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Dit is een recept van mijn vader en het is anders dan de "gewone kaaskoekjes" het is namelijk niet van bladerdeeg gemaakt maar van een supersimpel deeg om te maken. Ik heb de naam van dit recept (kaasstengels a la pappa) veranderd in "Kaaskoekjes a la pappa". Ik probeerde de kaasstengels van mijn vader te maken maar terwijl hij ze allemaal even mooi en met zelfde lengte/dikte kreeg, lukte dit mij niet.(zie mijn 1e fotos) Maar ja, mijn vader was banketbakker en ik ben maar een simpele hobbykok. Dirk (Canadadutch) had er rondjes van gemaakt en was laaiend enthousiast en heeft 2 foto`s aan dit recept toegevoegd. Ik maak nu ook rondjes van en ze zijn prima! Goed in te vriezen en als je bezoek krijgt zijn ze binnen een paar minuten ontdooid en net zo knapperig. De foto`s van "mijn rondjes" heb ik toegevoegd. Mocht je (zoals Dirk) grotere hoeveelheden willen maken? Geen probleem als je maar gelijke hoeveelheden bloem/boter en kaas aanhoudt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Overheerlijk nagerecht. Recept uit "Het groot internationaal kookboek" …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Recept staat ook onder gebruikersnaam mizzansie, dat is mijn oude naam, dus dit recept is niet gejat! …  Lees verder »

Geroosterde Maiskolven is een lekker tussendoortje en is ook erg voedzaam.Ook is het een heerlijk bijgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

 …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal
Top