1. Home
  2. Community
  3. tuxie
  4. Kookboek Italiaans
Kookboek "Italiaans "

HEEEEEEEEEEEERLIJK recept van Ramon Beuk!! Van de week gezien op teevee, vanavond gemaakt en het komt beslist vaker op tafel. Penne in een sausje van gesmolten kaas met gegrilde kipfilet en gegrilde groenten. Het was superlekker!!! Thank you Ramon.  …  Lees verder »

Heerlijk vegetarisch hoofdgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Niet altijd even gemakkelijk te maken maar wel heel lekker! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een vriendin heeft me ooit het basisrecept gegeven. Ik varieer er zelf op los sindsdien. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Sommige dagen wil je iets lekkers met veeeeeeeeeeel calorietjes en veeeeeeeel smaak. Dit is klaar op een wip. …  Lees verder »

Koude pasta met groenten en een dressing. Lekker op zomerse dagen! …  Lees verder »

Eze week gezien in een programma met Piet Huysentruyt. Heb het lichtjes aangepast. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

500 gr kipfilet 4 el groene pesto 1 bol mozzarella zakje parmezaanse kaas 4 tomaten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Voor het beslag: 1 zakje pannenkoek-mix 450 ml melk 1 mespuntje zout 1 eetlepel fijngehakte peterselie of bieslook Voor de vulling: 1 ui 250 g rundergehakt 1 stengel bleekselderij, in stukjes gesneden 100 ml rode wijn 1 klein blikje tomatenpuree 1/2 tl oregano peper zout 50 g geraspte Parmezaanse kaas boter of olie om in te bakken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Deze lekkere macaronischotel kregen we voorgeschoteld bij vrienden. Zo lekker dat ik het recept heb gevraagd. Ik heb het recept iets aangepast. Echt een gerecht om vaker te eten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

3 grote rode paprika's - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 500 gram ricotta - 72 wontonvelletjes - 300 gram jonge rucola - 125 ml olijfolie - 2 eetlepels citroensap - 2 eetlepels balsamico-azijn - 2 theelepels suiker - 1 extra teentje knoflook - 20 gram geschaafde Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Voor de pasta: 200 g bloem, 2 eieren, 2 theelepels olijfolie, snufje zout.Voor de vulling: 250 g champignons, 1 teentje knoflook, 30 g boter, 1 theelepel oregano, 1 ei, 2 eetlepels versgemalen parmezaanse kaas, versgemalen peper, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Voor het deeg: 400 g geharde bloem 4 el olie 2 eieren 80 ml water 1 tl zout voor de vulling: 2 sjalotjes, gesnipperd 1 el olijfolie 500 g lamsgehakt zout peper voor de saus: 60 ml olijfolie 4 knoflookteentjes, gehakt 200 ml yoghurt 2 tomaten, ontveld, zonder zaadlijsten, in blokjes 1 rode peper, gehakt 1 el munt zout …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks

Een geweldig lekkere pasta die als bij- of voorgerecht geserveerd word. Een gezonde en tevens simpele bereiding, Al in 15 minuten op tafel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Omelet met sjalotten …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Lekkere zomerse pasta …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

bron: Boodschappen 3 2006 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans
Top