1. Home
  2. Community
  3. tuxie
  4. Kookboek Vleesgerechten
Kookboek "Vleesgerechten"

Een gehaktbal met verrassing binnenin... …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

75 gram gezouten cashewnoten - 1 ei - 150 gram rundergehakt - 2 eetlepels paneermeel - zout - peper - 1 theelepel rozemarijn - 4 eetlepels zure room - 10 sprietjes bieslook - 25 gram boter. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Reepjes varkensvlees met een pittig krokant korstje. …  Lees verder »

2 grote varkenshaasjes (a 275-300 g) 150 gram brie 100 gram bloem 50 gram boter of margarine zout, peper 300 gram kersen 4 eetlepels suiker scheutje witte wijnazijn jus (flesje of zelfgemaakt)  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

1 varkenshaasje (of desgewenst een kipfiletje), twee plakjes camembert (of desgewenst brie), bloem, boter, zout en peper. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

In een kwartiertje klaar en dan heb je een verrukkelijk Italiaans hoofdgerecht. Op smaak gemaakt met pesto, parmaham en kaas …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

500 gr. varkenshaas, 3 el roerbakolie, 4 lente-uitjes, 200 gr. champignons, 400 gr chinese kool. voor de saus: 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 sinaasappel, 1 tl sambal, 2 el tomatenketchup, 2 el sojasaus, 2 el droge sherry, 1/2 tl gemberpoeder. rijst …  Lees verder »

En Zuid Afrikaans recept dat er best mag zijn …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

Na 24 uur te hebben gemarineerd kunnen we het vlees braden ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Voor onder de grill, of op de barbeque. Snel op tafel! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Turks

Kadin Budu Koftesi (vrouwendijen). Een zeer populair Turks recept van gehakt. Zeer makkelijk te bereiden. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Turks

DOLMA OD PAPRIKA.....mmmmm zo lekker! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Balkan

Bosnie staat bekend om haar veelzijdige deegspecialiteiten, dit is er een van en het is absoluut niet moeilijk te maken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Balkan

Een kruidig en makkelijk gehaktrecept. Ook zeer geschikt als borrelhapje. Op verjaardagen of feestjes zet ik dit vaak op tafel, en binnen 5 minuten is de schaal leeg. Proberen dus.. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks
Top