1. Home
  2. Community
  3. tuxie
  4. Kookboek Brood
Kookboek "Brood"

Je kent ze wel,die ronde broodjes,vol met sesamzaad! Heerlijk vinden wij ze hier! Om zo aan te knabbelen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Het deeg kan je op voorhand maken, de broodjes rooster je op de BBQ. Ik vind ze in ieder geval heerlijk! Ze komen warm en knapperig van het rooster. Super! Bron: Tip juli 2005 (Jamie Oliver). …  Lees verder »

Recept voor Sjabbat …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Joods

Iets minder makkelijk te bereiden, maar zeker de moeite waard! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Dit recept werd bereid tijdens de Nationale Kookstudio Week 2008. Klik hier voor de andere recepten die klaar werden gemaakt bij de deelnemende kookstudio`s. Antipasti, dat in het Italiaans `voor het eten` betekend, zijn de Italiaanse versie van onze voor gerechten. Ze zijn bedoeld om de eetlust op te wekken, de zintuigen te strelen en voor wat Italiaanse warmte en kleur op uw bord te zorgen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

2 e droge gist 1 t suiker 250 ml lauw warm melk (afhangende van hoeveel vocht de bloem absorberen) 625 g tarwe bloem 1 t zout 1 e olijfolie 12 ontpitte zwarte olijven 300 g Gruyère kaas of belegen Goudse kaas, geraspt verse tijm extra virgin olijfolie voor afwerking …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Multi-cultureel

Hoe beter kan je het hebben: eigengemaakte broodjes bij je Italiaanse maaltijd …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een recept van Jamie Oliver, opgedaan uit een van zijn tv-programma's. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Voor 2 broden …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Dit geurige brood vol verse kruiden word dagelijks gegeten in Tadzjikistan. Het proberen waard. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Russisch
Top