Op de krokante bodem van kant-en-klaar bladerdeeg schept u een pittig mengsel van vis, grove mosterd en spitskool. Een heerlijke maaltijd-taart waarbij u alleen nog een salade hoeft te geven. … Lees verder »
- > 120 min.
- Goedkoop en snel
Op de krokante bodem van kant-en-klaar bladerdeeg schept u een pittig mengsel van vis, grove mosterd en spitskool. Een heerlijke maaltijd-taart waarbij u alleen nog een salade hoeft te geven. … Lees verder »
20 gamba's uit diepvries met staart er nog aan, 250 ml olijfolie, 5 knoflooktenen gesnipperd, 2 verse rode chilipepers in de lengte doorgesneden, 1 theel. zeezout, zwarte peper, 2 eetl. fijngehakte peterseli … Lees verder »
20 grote garnalen - 1/2 verse rode peper - 4 teentjes knoflook - 1/2 dl olijfolie traditioneel - 25 gram boter - 1/2 dl witte wijn - zout en peper - 3 eetlepels fijn gehakte peterselie … Lees verder »
Om overheerlijke scampispiesjes op de BBQ te maken of de scampi te wokken of onder de grill te leggen. … Lees verder »
Kabeljauw met een Italiaans korstje. … Lees verder »
500 gram diepvries rauwe tijgergarnalen - 4 tomaten - 4 tenen knoflook - 1 rode peper - 5 eetlepels olijfolie - 1/2 dl witte wijn - 2 eetlepels peterselie, fijngehakt - zout en peper … Lees verder »
Dit recept heb ik van mijn schoonzus,is om je vingers bij af te likken. ik mag mijn man hier zelfs 's nachts voor wakker maken!!!!!!!!!! … Lees verder »
12 grote garnalen (scampi) grof zeezout 4 groene asperges 1 kleine rode paprika 1 teen knoflook Paplepel chilisnippers of 1 rood pepertje 3 eetl. (olijf)olie … Lees verder »
Tijd voor vis … Lees verder »
Overheerlijk recept, dat eenieder kan bereiden … Lees verder »
Lekkere gevulde visschelpen uit de oven … Lees verder »
Een feestelijk voorgerecht dat door iedereen geprezen zal worden ! … Lees verder »
Onvergetelijk scampirecept … Lees verder »
Bron: www.C1000.nl … Lees verder »
Een lekker visgerecht met een Aziatisch tintje … Lees verder »
600 gram tilapiafilet 1 citroen 4 eetlepels bloem zout peper 4 eetlepels olijfolie 25 gram boter 2 eetlepels fijngehakte peterselie 4 toefjes peterselie … Lees verder »
Een zeer eenvoudig, snel, maar lekker roerbakgerecht, dat als borrelhapje (met sak? of droge sherry bvb.), maar even goed als voorgerecht kan dienen. … Lees verder »
Een pittig, warm voorgerecht, met een Vlaamse toets. Geserveerd met rijst kan het als hoofdgerecht dienen. … Lees verder »
50 g tortillachips nacho, 1/2 kleine rode paprika, 50 g geraspte, belegen kaas, 4 grote scholfilets, 1-2 el citroensap, zout, vers gemalen zwarte peper … Lees verder »
Het voorjaar is weer begonnen dus ga me weer helemaal verdiepen in lekkere recepten voor de barbecue. … Lees verder »