1. Home
  2. Community
  3. tuxie
  4. Kookboek Visgerechten
Kookboek "Visgerechten"

Op de krokante bodem van kant-en-klaar bladerdeeg schept u een pittig mengsel van vis, grove mosterd en spitskool. Een heerlijke maaltijd-taart waarbij u alleen nog een salade hoeft te geven. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Goedkoop en snel

20 gamba's uit diepvries met staart er nog aan, 250 ml olijfolie, 5 knoflooktenen gesnipperd, 2 verse rode chilipepers in de lengte doorgesneden, 1 theel. zeezout, zwarte peper, 2 eetl. fijngehakte peterseli …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

20 grote garnalen - 1/2 verse rode peper - 4 teentjes knoflook - 1/2 dl olijfolie traditioneel - 25 gram boter - 1/2 dl witte wijn - zout en peper - 3 eetlepels fijn gehakte peterselie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Om overheerlijke scampispiesjes op de BBQ te maken of de scampi te wokken of onder de grill te leggen. …  Lees verder »

500 gram diepvries rauwe tijgergarnalen - 4 tomaten - 4 tenen knoflook - 1 rode peper - 5 eetlepels olijfolie - 1/2 dl witte wijn - 2 eetlepels peterselie, fijngehakt - zout en peper  …  Lees verder »

Dit recept heb ik van mijn schoonzus,is om je vingers bij af te likken. ik mag mijn man hier zelfs 's nachts voor wakker maken!!!!!!!!!! …  Lees verder »

12 grote garnalen (scampi) grof zeezout 4 groene asperges 1 kleine rode paprika 1 teen knoflook Paplepel chilisnippers of 1 rood pepertje 3 eetl. (olijf)olie  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Aziatisch

Overheerlijk recept, dat eenieder kan bereiden …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Lekkere gevulde visschelpen uit de oven …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een feestelijk voorgerecht dat door iedereen geprezen zal worden ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een lekker visgerecht met een Aziatisch tintje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

600 gram tilapiafilet 1 citroen 4 eetlepels bloem zout peper 4 eetlepels olijfolie 25 gram boter 2 eetlepels fijngehakte peterselie 4 toefjes peterselie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een zeer eenvoudig, snel, maar lekker roerbakgerecht, dat als borrelhapje (met sak? of droge sherry bvb.), maar even goed als voorgerecht kan dienen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Een pittig, warm voorgerecht, met een Vlaamse toets. Geserveerd met rijst kan het als hoofdgerecht dienen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

50 g tortillachips nacho, 1/2 kleine rode paprika, 50 g geraspte, belegen kaas, 4 grote scholfilets, 1-2 el citroensap, zout, vers gemalen zwarte peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Multi-cultureel

Het voorjaar is weer begonnen dus ga me weer helemaal verdiepen in lekkere recepten voor de barbecue. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans
Top