1. Home
  2. Community
  3. trudy5
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Op speciaal verzoek van Karin. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Surinaams

Een familierecept van de moeder van een Antiliaanse vriend van ons. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Antiliaans

4 zalmmoten - 1 limoen - 1 knoflookteentje - 2 eetl. olie - 2 theel. honing - mespunt cayennepeper - 1 doosje Maggi Room-Tuinkruiden Saus - 50 gr boter - 1-2 theel. dille (vers of diepvries) …  Lees verder »

Een schnitzel wordt altijd gemaakt van dunne plakjes mooi vlees, dat meestal wordt gesneden van de fricandeau. Doordat het lapje wordt gepaneerd blijft het sappig. …  Lees verder »

Twee liter water.grote ui,grote prei,teen knoflook,vier rundsoepblokjes,2 theelepeltjes tobasco,verse geraspte nootmuskaat,grof gemalen peper (zwart),drie kruidnagels,een laurierblad,bakboter of olie (50 gr of 4 eetlels) geraspte kaas, stokbrood evt djinten(gemalen komijn) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

500 gram borstlappen, 500 gram gepelde en in ringen gesneden uien, 500 gram rode kool (fijngesneden), 60 gram boter, 6 kruidnagels, 3 laurierblaadjes, 2 eetlepels azijn, 6 gram suiker, 50 gram plakjes katenspek, peper, zout, evt. bindmiddel (maizena), Jus ( Heeft u geen jus dan kan het evt. met instant jus De smaak is dan wel anders dan als u echte vleesjus gebruikt). …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top