1. Home
  2. Community
  3. trienekeb
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een heel leuk voorgerecht (of amuse) bij een smulbuffet. Vooral de presentatie is bijzonder. Dit is een klein smakenbommetje en zo godsgruwelijk lekker ! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Heerlijk als tapas, op brood, buffet, bijgerecht of zo. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Heerlijk gehaktbroodjes met een lekkere pittige kerriesmaak. Lekkere snack of borrelhapje. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

1 ons runderrookvlees 4 eieren …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Borrelhapje met salami en mon chou …  Lees verder »

Rolletje ham, gevuld met monchou en ui …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Deze cheeseburgers zijn zelfgemaakt en qua smaak niet te vergelijken met de doorgedraaide kant-en-klare hap die je in de supermarkt of bij hét bekende kinderrestaurant kunt bestellen. Met (verse) soep vooraf een ideale zaterdagmaaltijd. Zowel mijn kinderen (lft 6-14 jr) als mijn moeder (lft 82 jr!)zijn er dol op en dit recept is dan ook een blijvertje in ons gezin. …  Lees verder »

Weer eens een andere variatie op de gewone "witlof met ham en kaas"uit de oven.Bijzonder door de romige champignonmassa en de door de aardappelen gestampte boursin . …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Duits

Deze week dit gerecht gemaakt om in te vriezen. Vaak wordt zon stoofpot na het opwarmen nog lekkerder. Ik vind het handig iets in voorraad te hebben als ik gasten krijg. Resultaat: lekkere zachte stukjes rundvlees in een verrukkelijke saus met groenten en kruiden. Verrukkelijke geur en smaak! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Een overheerlijk ouderwets recept wat mijn moeder ooit eens van een echt oud Indonesich vrouwtje heeft gekregen, lekkerder kan bijna niet!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Heerlijke soep die we graag lusten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 zalmmoten, of zalmfilet 4 eetlepels honing 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel tijm 1 theelepel cayenne peper 1 kleine ui, gesnipperd …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Multi-cultureel

Het voordeel van de winter is die overheerlijke winter groentes. Zuurkool, boerenkool, hutspot. Het leuke is om dat iedere keer weer op een andere manier te maken. Deze ovenschotel wordt hier regelmatig gemaakt. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Heerlijk gemarineerde spareribs of ribbetjes. Je kunt ze invriezen dus ver in tevoren maken. …  Lees verder »

Lekker toetje met appel en kruimeldeeg. Door de combinatie warme taart/koude vlam of room heel apart en echt Amerikaans. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

De allerlekkerste, romigste, luchtigste, aardbei-igste aardbeientaart !Wel even werk maar echt niet moeilijk . eigen foto`s (3 stuks) …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Voor een makkelijke dag! Uit een Allerhande …  Lees verder »

Dit is een heel leuk recept wat vroeger en ook nu nog veel werd gemaakt. Niet te verwarren met "coq au vin" want dat is dit niet. Ik kan me nog herinneren dat dit vroeger ook wel in Nederlandse restaurants werd geserveerd, maar toen was ik een jaar of tien. Een mals gestoofd kippetje met smaak dan is dit ouderwets lekker. Koop wel een lekkere vette scharrelkip van goede kwaliteit en géén kiloknaller want die kippen zijn echt niet lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Kijk uit dat je hiervan niet veel meer maakt dan je nodig hebt, want je eet hier gemakkelijk teveel van! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal
Top