1. Home
  2. Community
  3. trice_n
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Voor 35 - 40 gehaktballetjes met saus …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Alle vissoorten zijn geschikt voor dit gerecht, kijk dus naar het aanbod in de viswinkel: kabeljauw, koolvis, leng, zeewolf, pladijs, pollak, poon......... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

500 g zeewolffilet 500 g zeeduivelfilet 10 Sint-Jakobsnootjes 10 sneetjes gerookt spek 10 tongscharfiletjes 10 filetjes van kleine zeebarbeel 1/2 dl tomatenketchup 50 g pickels een snuifje kerriepoeder 100 g gedroogde tomaten 2 dl olijfolie 2 lepels mosterd 300 g pasta (penne, tagliatelle, ...) 1 potje basilicum peper en zout …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

10 plakjes diepvries bladerdeeg 1.5 dl gekruide tomatensaus (uit een pot) 2 theelepels oregano 50 gram dun gesneden chorizoworst of salami 150 gram geraspte belegen Goudse kaas …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

*1 braadkip *zout en peper *1 tl tijm *olijfolie *4 tomaten *2 tl citroenrasp *2 sjalotjes *1 tl basilicum *1 tl oregano …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

Dit gerecht uit de Kantonese keuken is waarschijnlijk het oudste recept met kippenvleugels. Het is een eenvoudig recept en super lekker!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

Met en zonder broodbakmachine te bereiden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een verrukkelijk en supersnel te maken taartje. Een toppertje! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Eigen versie van het o zo bekende knoflooksausje, heerlijk bij onder andere kleine gehaktballetjes! …  Lees verder »

Heerlijk Hollands gerecht met parelhoenfilet. De saus van kersenbier, kalfsfond en Old Amsterdam is heel bijzonder van smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 vanillestokje 2,5 dl melk 100 gram boter 250 gram bloem 15 gram verse gist 2 eieren, gesplitst 1 eetlepel fijne tafelsuiker snufje zout 50 gram geleisuiker poedersuiker optie: 1 zakje vanillesuiker …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

De puree met knapperige stengelui combineert uitstekend met de boterzachte zalm en de frisse citroen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Harissa is een pittige specerijenpasta die vooral in de Marokaanse keuken veel wordt gebruikt. Je kunt harissa kant en klaar kopen in Turkse of marokaanse winkels of zelf maken. Harissa blijft afgesloten in de koelkast tien dagen houdbaar. In de vriezer kun je het een maand bewaren …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Gekregen van mijn schoonbroer …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Frisse citroentaart …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

een lekker kiprecept ! zelfs mijn vijf-jarige zoon zei spontaan : \\\\\\\"mam wat een lekker vlees \\\\\\\" terwijl hij toch echt in een niet eten periode zit.... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

6 plakje diepvries roomboterbladerdeeg 200 g walnoten 3 theelepels kaneel 100 g gesmolten boter 150 ml vloeibare honing 1 1/2 dl (versgeperst) sinaasappelsap …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Grieks

De Szechuan peperkorrels zorgen voor batterijen op je tong! Eenvoudig maar apart recept uit de Good Food. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Chinees

DE JAPANSE SALSA IS FANTASTISCH OVER RAUWE OESTERS,BIJ SASHIMI,MAAR OOK BIJ VLEES VAN DE TEPPAN YAKI-PLAAT EN TEMPURAGERECHTEN.ZELFS EEN EENVOUDIG GEBAKKEN KIPFILETJE KRIJGT MET DEZE SALSA METEEN EEN JAPANSE SWING …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Japans

Heerlijke wafels naar oud recept van mijn overgrootmoeder …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top