1. Home
  2. Community
  3. trees_e
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Erg lekkere goulash …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Hongaars

Steenkoud eten Erg lekker op een warme dag …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Azteeks koken met cacao Is erruuuug Lekker.Persoonlijk maak ik volgende keer iets meer saus We vonden het aan de krappe kant …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Mexicaans

Een smakelijke variant op de gebruikelijke chili van kidney- of bruine bonen... …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mexicaans

250 gram varkensvlees reepjes ca. 1 eetlepel Verstegen Gyros Mix 2 vleestomaten 1 paprika 3 eetlepels olie 1 blikje boter bonen of witte bonen (350-400 g) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Door toevoeging van een lepel custard aan de appelstukjes krijgen de appeltjes een heerlijke zachte smaak en blijft het bladerdeeg veel langer knapperig. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Op een zomerse dag heel erg lekker vooral als het 1 dag goed gekoeld is in de koelkast …  Lees verder »

Een makkelijke en lekkere maaltijdsalade. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

- 250 gram zachte geitenkaas - 125 gram zure room of creme fraiche - 2 eetlepels honing - verse kruiden (peterselie, bieslook, citroenmelisse e.d.) - gelatine - evt. rode bietenscheuten voor de garnering - zout en peper …  Lees verder »

Amuse …  Lees verder »

125 gr gerookte forelfilet, 3 eetl citroensap,75 gr volle verse kaas, stukje citroenschil, snuifje suiker, peper, zout, 1 1/2 geweekt gelatineblaadje, 125 ml stijfgeklopte room, dille, komkommer, mostervinaigrette …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Lekker op crackers of wit geroosterd brood. …  Lees verder »

Een lekkere luchtige zalmmousse die je een dag tevoren heel snel en met weinig ingrediĆ«nten kunt bereiden. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

1 blikje roze zalm; zout; peper, nootmuskaat; 1/2 dl. slagroom; 1/2 zakje slagroomversteviger; 1 eiwit; …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een heerlijk smeerseltje voor stokbrood of toast. Gemakkelijk en super snel klaar. …  Lees verder »

. Dit recept heb ik al heel lang, af en toe komt het weer tevoorschijn, het blijft lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijk voor bij een koud buffet of op stokbrood bij de borrel. …  Lees verder »

Supergemakkelijk te maken …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

400 g aardappelen, gekookt 2 el creme fraiche 100 g Bleu d'Auvergne zout witte peper uit de molen 1 el bloem, gezeefd 1 ei, losgeroerd 5 el paneermeel frituurolie 75 g rucola …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans
Top