1. Home
  2. Community
  3. toetjesdief
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

6 vastkokende appelen,- 250 gr. vloeibare honing,- 1 citroen,- kaneelpoeder,- 2 koffielepels geraspte verse gember,- 100 gr. gepelde amandelen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

4 wortelen 75 g amandelpoeder 75 g hazelnoten (gemalen) 50 g walnoten (gemalen) 7 eieren 300 g suiker zout kaneelpoeder 50 g paneermeel 50 g bloem (tarwebloem) 7 g bakpoeder 10 g boter (bakboter) 20 g poedersuiker 50 g amandelschilfers …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

A: 225 gram hele eieren. 90 gram eidooier. 200 gram suiker. 1 vanillestokje, het merg. b: 750 gram slagroom 100 gram chocoladeschaafsel (fijn) 40 cc cointreau …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

- voor de taart: - 125 gr Cote d?Or chocolade: Dessert, Fondant, of Noir de Noir - 125 gr boter - 50 gr fijne kristalsuiker - 3 eieren - voor de Creme anglaise: - 500 ml melk - 1 pakje vanillesuiker (5 g) - 5 eierdooiers - 100 gr fijne kristalsuiker  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

500 g magere kaas/kwark 2 pakjes vanillesuiker 250 g suiker 20 g gelatineblaadjes 1 eiwit 250 ml verse room 500 ml fruitcocktail uit blik 1 pak lange vingers (boudoirs) springvorm van 20 of 22 cm doorsnede …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

Portugese variatie op Creme Brulee …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Portugees

Een van mijn kleindochters wil altijd - net als haar oma en een van haar tantes - kokkerellen. Zij kwam met een receptkaart van AH pruimengebak. Hebben we gemaakt - heel heel lekker! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Voor 10 kleine taartjes: 100 g griessuiker; 2 eieren; 30g gezeefde bloem; 60 g gesmolten boter; 60 gesmolten zwarte chocolade(Callebaut); 100 g zwarte chocolade "callets"(Callebaut) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

De echte!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Deze Scandinavische vruchtensoep is in feite een puree van rozenbottels, die als zoet nagerecht geserveerd kan worden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Scandinavisch

EEN HEERLIJK ITALIAANS NAGERECHT.DIT IS EEN VAN DE LEKKERSTE TIRAMISU DIE IK OOIT GEGETEN HEB. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Deze variant heeft een intense amandelsmaak, omdat er amandelspijs meegekookt wordt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een verleiding voor de echte zoetekauwen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

4 bitterkoekjes, 2 eetlepels amandellikeur, 4 nectarines, 1/8 l slagroom, 225 g magere kwark, 3 eetlepels poedersuiker, 2 takjes munt …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

8 bitterkoekjes, 5 eetl. amaretto, 3 eierdooiers, 80 gr. suiker, 225 gr. kwark, 1/8 l. slagroom …  Lees verder »

Een zwaar maar overheerlijk zoet toetje met chocoladecake, gebakken banaan en caramelsaus. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

2 dl dessertwijn, 1 dl sinaasappelsap, 4 zakjes vanillesuiker, 8 dunne plakjes zoete geitenkaas, 8 halve abrikozen, 1 el verse tijmblaadjes. …  Lees verder »

Top