Met rookworst, karbonade en mager gezouten spek wordt het pas echt stevig … Lees verder »
- > 120 min.
- Nederlands
Met rookworst, karbonade en mager gezouten spek wordt het pas echt stevig … Lees verder »
De bladeren vallen.Het vriest weer wat.En ja,dan denken we aan erwtensoep. … Lees verder »
Dit recept maak ik al jaren en het komt uit een gratis blaadje van een van de supers. … Lees verder »
500g doorregen runderlappen in grote blokjes gesneden - 60g boter of rundervet - 2 t zout - 1/2 t peper - 2 grote uien fijn - 2 laurierbladeren - 3/4 t kummelzaadjes - 3+1/2 e azijn - 1+1/2 e suiker(na smaak) - 1 kleine rood kooltje gesnipperd - 1 dikke plak ontbijtkoek of suikerkoek … Lees verder »
2 uien; 2 rode paprika?s; 3 teentjes knoflook; 250 g champignons; 200 g magere gerookte spekblokjes; 50 g boter; 2 eetl. zonnebloemolie; 1 kg runderpoelet; 1 eetl. paprikapoeder; 1 eetl. gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theel. gedroogd; 5 dl gezeefde tomaten (pakje of pot); 2 dl rode wijn; 2 dl runderfond; 4 eetl. zilveruitjes; 2 dl schenkbare creme fraiche; versgemalen peper; eventueel allesbinder of maizena … Lees verder »
EEN KLASSIEKE BOURGONDISCHE STOOFSCHTEL … Lees verder »
Barbecue: Gerookte zalm doet het altijd uitstekend bij vis in papillot.(4 personen)Bereiding (10 a 15 min. + 20 a 25 min. op de grill) … Lees verder »
Lekker en makkelijk: kip uit de oven … Lees verder »
Canape au Saumon Fume … Lees verder »
1 kg koolraap, water, 25gr boter, snufje zout 20 gr boter … Lees verder »
Gestoomde forel met groente … Lees verder »
GEVULDE FOREL … Lees verder »
750 gr aardappelen 50 gr kaas 1 bekertje creme fraiche 4 el melk zout peper … Lees verder »
Recept voor gemarineerde makreel op de BBQ. … Lees verder »
Verrassende, milde en zomerse salade! Geen echt Griekse ingredienten maar nog lekkerder. Vooral de rode-uien bereiding is heel speciaal. Recept van Nigella. … Lees verder »
Frisse salade, voor bij steengril, barbeque,ed. … Lees verder »
16 plakken gerookte zalm 1,5 eetlepel azijn 1 theelepel fijne Dijonmosterd 4 eetlepels maisolie 1 theelepel poedersuiker versgemalen peper 150 g fijngesneden ijsbergsla 2 eetlepels mayonaise 6 eetlepels creme fraiche 2 eetlepels fijngeknipt bieslook 100 g sevrugakaviaar 1 eetlepel kervel 4 theelepels kaviaar 4 toefjes friseesla … Lees verder »
Friszure salade met granaatappel en grapefruit … Lees verder »
400 gr. St.Jacobsschelpen,- 1 ui,- 30 gr. bloem,- 4 el water,- 300 ml visbouillon,- 1 el tomatenpuree,- 2 el parmezaanse kaas,- peper&zout. … Lees verder »
Drie textures,drie smaken, … Lees verder »