Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. tinnejoosen890
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Kipgerecht met tortilla's …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Makkelijk klaar te maken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Aan de hand van dit recept maak je op een eenvoudige manier een lekkere vol au vent. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

Vanmiddag Bezoek? Lekker Lunchen? (Vanavond) Borrelen? Dan moet je deze even maken! Deze eiersalade is net even ANDERS! Het lijkt een lang recept maar dat is niet zo, ik heb het alleen heel uitgebreid beschreven :-) Bij vrijwel alle recepten voor eiersalade valt mij op dat de eieren, nadat ze zijn gekookt, in zijn geheel worden kleingesneden, NIET DOEN!!! Probeer dit recept eens! Het is wel iets meer werk, maar dat is het zeker waard! Daarna maak je het nooit meer anders, buiten je eigen variaties natuurlijk, want je kan eindeloos zelf variëren, en dat is heerlijk! Eenvoudig te maken, heerlijke smaken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Quiches en hartige taarten zijn wel een van mijn favorieten. Met een beetje fantasie tover ik elke keer wel weer iets lekkers in elkaar. Deze is echter uitzonderlijk lekker. Niet zo verwonderlijk want  natuurlijk zijn de ingrediënten ook wel aan elkaar gewaagd. Voor mij dus een reden om hem hier te plaatsen. Dan kan ik hem zelf tenminste ook niet meer vergeten Lees meer: de quiche top 10 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker en origineel tapasgerecht: de enige echt PATATAS BRAVAS! Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Dit is mijn manier om goede patat te bakken. Ongetwijfeld zijn er andere. Misschien/waarschijnlijk zelfs betere. Wel heb ik het door de jaren heen aardig geperfectioneerd. Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Shakshuka is een heerlijk eenpansgerecht dat je de hele dag door kunt eten. Het komt oorspronkelijk uit het midden-oosten maar je kunt het inmiddels over de hele wereld eten.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Heerlike knoflooksaus zonder die afterburner de volgende dag! Het geheim lees je in het recept!   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Tunesische stoofschotel met paprika en kip, om op een zomerse dag lekker met brood te nuttigen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Dit is één van mijn favoriete recepten! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Een heerlijke garnalen curry met de zoete smaak van de pompoen. Ideaal voor in de herfst wanneer de verse pompoen in het seizoen is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

Een waanzinnige kip uit de oven gemaakt met een saus van zongedroogde tomaatjes. Een gerecht om je vingers bij af te likken, Het gerecht is gebaseerd op een recept van Damn Delicious, …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Een totaal andere gehaktbal, maar zo super lekker! Met deze simpel te maken ballen waan je je aan de Middellandse zee. Dit is ook een prima campingrecept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Mediterraan

Deze aardappeltjes zijn heerlijk gekruid en zitten bomvol smaak! Meer aardappelinspiratie vind je bij de Jongens van de Klei! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Hasselbacks Potatis is een recept dat in 1940 is bedacht door de chefkok van Hotel Hasselbacken in Stockholm (Zweden). Het recept was vooral in de jaren '70 en '80 zeer populair in de Scandinavische landen. Het is een erg gemakkelijk recept en je hebt er weinig omkijken naar. De aardappels worden erg lekker krokant van buiten en zijn toch zacht en gaar van binnen. De kruiden zorgen voor een heerlijke smaak. Lees meer: 12x aardappels om je vingers bij af te likken …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Scandinavisch

Mijn nichtje Samirah kwam dit weekend logeren met haar vriend Ralph. De moeder van Ralph maakt regelmatig overheerlijke cheesecake, die ik helaas nog nooit geproefd had, want iedere keer was de de cheesecake al op voordat ik een stukje kon proeven. Daarom gaf Christie een cheesecake mee voor het weekend. De cheesecake was verrukkelijk. Zo lekker had ik nog geen cheesecake gegeten. Dus hierbij het recept. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Mijn zwager en schoonzusje bleven eten en die willen altijd graag een nagerecht. Omdat ik daar niet echt op gerekend had kwam mijn voorraadkast erbij aan te pas. Pakjes puddingpoeder heb ik altijd in huis omdat ik die ook gebruik bij het bakken. Blikken fruit zijn er ook altijd en frambozen had ik in de koelkast. Zo kwam ik tot de keuze voor dit toetje. Weer eens iets anders en echt lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal
Top