1. Home
  2. Community
  3. tineke363
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze koel romigheid van dit overheerlijke ijs maakt het tot een ideaal nagerecht ter afsluiting van een Thaise maaltijd …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Thais

GEVULDE FORELLEN WORDEN VERPAKT IN PLAKJES ONTBIJTSPEK EN DAARNA IN DE OVEN GEBAKKEN. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Zalmforel gerold in ontbijtspek met een lekker sausje uit de oven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

2 eetlepels olijfolie 1 ui, grof gehakt 2 tenen knoflook, uit de knijper 250 gr courgette 1 rode paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd, in repen 1 gele paprika, zaad en zaadlijsten verwijderd, in repen 2 theelepels paprikapoeder 1 blik van 400 gr gehakte tomaten 1 eetlepel zongedroogde tomatenpasta of tomatenpuree 4 eieren 100 gr geraspte belegen kaas zout en versgemalen zwarte peper warm brood voor het serveren …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

4 kleine courgettes ? 2 middelgrote rode uien ? 4 grote worteltjes ? 1 rode paprika ? 2 el olijfolie ? 2 teentjes knoflook ? zout ? 400gr fusilli pasta ? 4 vleestomaten ? 3,5dl room ? 2 el fijngeknipte peterselie ? 350gr geraspte belegen kaas ? 125gr geraspte parmezaanse kaas ? peper.  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

50 gr. boter -1.5 dl. wijn, witte -2.5 dl. visfond -3 el. sinaasappelsap -3 el. citroensap -1 vanillestokje -1 dl. creme fraiche -3 el. grand marnier -Zout  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

4 kleine struikjes witlof, 4 eetlepels citroensap, 1 grote sinaasappel, 2 eetlepels Grand Marnier, 150 gr. oesterzwammen, 2 tomaten, 2 bosuien met groen, of dunne prei, 40 gr. boter, ? liter creme fraiche, 3 eetlepels honing, zout, witte peper. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

300 gram broccoli * zout * 1/2 pak gekoelde krielaardappeltjes van 750 gram * 2 biefstukjes van 100 gram * 1/2 eetlepel mosterd * 25 gram boter * 1/4 liter slagroom * peper * mespunt paprikapoeder * 2 eetlepels Grand Marnier. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 sinaasappelen 5 blaadjes gelatine 3 eieren 4 eetlepels suiker 1/4 liter slagroom 1 sherryglas Grand Marnier VOOR DE GARNERING: slagroom uit de spuitbus blaadjes munt of citroen-melisse  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een parfait blijft, mits goed verpakt, circa 3 weken goed. Neem de parfait als hij al langer in de vriezer staat ongeveer 30 minuten van te voren uit de vriezer en laat hem in de koelkast wat zachter worden. Deze versie is op basis van Grand Marnier. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Het is een koud nagerecht …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans

Makkelijk, lekker en nog van te voren klaar te maken ook, wat wil je nog meer? Uitermate geschikt voor een toetjesbuffet! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

35gr. bloem. 75gr.boter. 2dl.melk. 2 grote eieren. 1sinaasappel. 2 el. suiker. 3el. grandmarnier. zout naar smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Gehaktballen zoals mijn vader ze maakte …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

De gehaktballen die ons mam altijd voor ons maakt ! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

 …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

IJsmachine is bij dit recept niet nodig …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Spaanse tapa's, voor 12 - 14 stuks. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Lekker fris in de zomer. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

In onze familie een favorietje!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top