1. Home
  2. Community
  3. theske
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Broccoli, ui, knoflook, bouillontabletten, danish blue, creme fraiche en een beetje meel …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Een te gekke zuurkoolschotel uit de oven. Het lijkt een "drukke " combinatie, maar het is zo lekker , proef het maar. met zo`n heerlijke knapperige korst. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijk hapje van frisse garnalen met romige avocado …  Lees verder »

En lekkere najaars- en winterschotel die je toch meteen aan de zondoorstoofde pleinen van Marokko doet denken. Dit recept is ge?nspireerd op de tajine, de overal in Noord-Afrika bekende stoofpot, gemaakt in de karakteristieke aardewerken schaal met puntdeksel. Maar ook uit een gewone pan (met een goed deksel) smaakt dit gerecht heerlijk authentiek! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Afrikaans

Zalig eenpansgerecht! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Duits

Heerlijk voor een warme nazomer …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Voor wie van zoet houdt. Makkelijk voor een feestje als de hele familie blijft eten. Weer eens wat anders dan soep en broodjes! Makkelijk van te voren klaar te maken! …  Lees verder »

Eiersalade net even wat anders. Succes verzekerd! Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Wereld

4 plakken feta geklutst ei paneermeel zout en peper Knoflook zure room 1 pak rijst tomaten uit blik ui bouillonblokje lollo rosso bieslook walnoten olie/azijn honing zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Een smakelijk tajinegerecht waarin hartig en zoet weer eens op onovertroffen wijze worden gecombineerd.....  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

De ingredienten kun je het fijnst krijgen met behulp van de keukenmachine. Door de keukenmachine worden de ingredienten ook beter vermengd. Gebruik bij het vullen van de eieren een spuitzak, dan wordt het mooier als dat je het met een lepel doet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 zongedroogde tomaten 10 zwarte olijven zonder pit 2 teentjes fijngehakte knoflook 2 el verse fijngesneden oregano 2 el olijfolie 2 el boter 2 varkenhaasjes à 150 g per stuk 1 takje rozemarijn 200 g AH penne 200 g peultjes 2 el olijfolie 1 dl AH witte wijn zout/peper 1/8 liter slagroom 75 g gorgonzola 2 el geraspte Parmezaanse kaas …  Lees verder »

Zin in iets nieuws? Maak het zoete flensjesbuffet, het is een feestdiner voor iedereen. Met veel verrassend zoete vullingen …  Lees verder »

4 tortilla`s 500 g diepvries bladspinazie 2 el zwarte olijven zonder pit 150 g feta 1 el olijfolie 1 el honing 1 el paprikapoeder versgemalen peper zout 2 el pijnboompitten …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

100 gram couscous sap van 1 citroen een eetlepel bouillonpoeder of een bouillonblokje klontje boter 1 sjalotje, gesnipperd 2 tenen knoflook, gesnipperd. 1 aubergine in kleine blokjes 1 blik tomatenblokjes ras el hanout kruiden (verkrijgbaar bij de Marokkaan of Turk ) chillipoeder verse basilicumblaadjes in stukje gescheurd een stukje feta van plm. 50 gram 100ml Griekse yoghurt 1 bosui in ringetjes …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

6 /8 eieren, 1/4 tofu, champignons, kleine roosjes broccoli,1 sjalotje,1 grote tomaat., een stuk of 5 blaadjes basilicum, zout, peper, 1/2 theelepeltje, korianderpoeder, een snufje komijn, 1 theelepel chilipoeder, olijfolie en maizena express [klontert niet] …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Heerlije verse tomatensaus!!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Vegetarisch voorgerecht heel lekker, licht en mooi om te zien!! …  Lees verder »

Top