Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Community
  3. terry
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze goulash is gemaakt van een combinatie van rundvlees en varkensvlees. Het is echt overheerlijk. Ik heb het recept gekregen van een kennis uit Oostenrijk. Inmiddels heb ik in de loop van de tijd wel e.e.a. aangepast. Iedereen die deze goulash proeft wil het recept. Dus maken! …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Oostenrijks

Dit is een lekkere ovenschotel, makkelijk te maken en bovendien een slankgerecht. Het hele gerecht (dus met de aardappelen en kaassaus). bevat slechts 385 cal. p.p. Mocht je niet op dieet zijn kan je altijd meer aardappels nemen! Het is voor 2 personen maar kan verminderd of vermeerderd worden. Ik ben geen fan van kant en klare pakjes en zakjes, ik maak liever zelf mijn eigen kaassaus, mijn eigen aardappelschijfjes enz. maar… soms komt het wel eens van pas (haast ). Dan maak ik weleens gebruik van een pakje of zakje. De laatste tijd wordt dat steeds minder omdat ik meer tijd heb om mijn maaltijden te bereiden maar omdat dit recept uit `de oude tijd` stamt heb ik dit recept aangehouden. Ik heb deze keer (15.01.2012) `Yellow Sole vis ` (diepvries AH) gebruikt, het was wel lekker maar kabeljauw, koolvis of roodbaars vind ik lekkerder. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Supermakkelijk te maken, ook ideaal om gasten te serveren, bijna iedereen vindt het lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Stoofschotel (Eenpansgerecht) voor 4 personen, van de kok uit Kreta meegekregen en uitgeprobeerd, heerlijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

P.P. 490 kcal …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Heerlijk met vooraf broccolisoep, erbij spinazie en toe peer met druiven …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

Past prima in een 1000 cal. dieet. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

Deze bruine bonensoep is de allerlekkerste. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een heerlijke zoete, zachte en romige pasta, ideaal voor in de zomer …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een heerlijke vegetarische schotel. Voor de echte vleesfanaten, kan er evt. een laagje hamblokjes tussengelegd worden. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

1/2 teentje knoflook 25 gram roomboter 1 kg vastkokende aardappels, geschild gemalen nootmuskaat 150 gram geraspte gruyere 250 ml slagroom ovenschaal …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vegetarisch

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Pasta met uitgebakken spek en creme fraiche …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een pastamaaltijd met meer dan 200 gram groente per persoon, en toch werd het opgegeten door mijn niet zo groenteliefhebbende vriend, en hij vond het nog voor herhaling vatbaar ook! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Dat prei en banaan een supercombinatie zijn, weet je na het proeven van deze ovenschotel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Eenvoudige quiche, dit keer zonder kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Simpel kan zoooo lekker zijn! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Tourte au Roquefort et pommes de terre" is een klassiek streekrecept uit de Aveyron en verkrijgbaar bij de meeste bakkers in de streek. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans
Top