1. Home
  2. Community
  3. tdn51987
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit zijn speciale koeken die enkel in West Vlaanderen bij de bakker verkrijgbaar zijn gedurende de Sinterklaasperiode.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

In een woord heerlijk en zo klaar! Met spinazie en feta …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Met nauwelijks of geen kosten en een minimum aan inspanning, heb je ze in een wip zelf gemaakt. …  Lees verder »

Prive-recept, gekregen van de kok van een klein restaurantje in Quarzazate in Marokko. Pittig en erg lekker, authentiek Marokkaans …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Marokkaans

Verrukkelijk! Maak ik vaak als er gasten zijn. Met dank aan Marianne.... …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Turks

Baknamiddag met de kindjes ? Bananencake lukt altijd ! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Een zalige, winterse versie van pesto! Je hoeft echt niet tot in Januari te wachten om die saus uit te proberen, ze is te lekker om zo lang te wachten! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Heel slank recept: 288 kcal, 19 gr eiwit, 20 gr vet, 7 gr koolhydraten …  Lees verder »

Een verrukkelijk brood. Vroeger in de broodmachine, maar die is stuk, dus nu met de hand. Heerlijk. En basilicum van eigen kweek. …  Lees verder »

Een heerlijk gerecht waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Dus ideaal bij een dineetje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Heerlijk gerecht met pepertje en knoflook. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Het moeilijkste is het vinden van een mooie lamsvorm. Deze wordt gevuld met een cakebeslag, dat extra lekker wordt door de toevoeging van amandelen en amandelolie. Heel feestelijk paasgebak! * Je kunt natuurlijk ook een andere (bijvoorbeeld haasjes-)vorm gebruiken of een gewoon cakeblik. …  Lees verder »

'Tsourekia'. Met Pasen wordt een rood ei in het midden van dit brood geplaatst. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks
Top