1. Home
  2. Community
  3. tazmania_a
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Heel gemakkelijk Recept  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1/2 liter Normandische saus * 12 oesters * witte wijn. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Vandaag is het een beetje feest.Dit is mijn 100ste recept. dus iets speciaals! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Zo lekker is dit nu!Dit recept komt uit Australie! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Australisch

750 g hamlappen, in blokjes gesneden 500 g uien, in halve ringen gesneden 50 g boter 1 blikje tomatenpuree 2 eetl. paprikapoeder 1 theel. karwijzaadjes 3 teentjes knoflook zout en versgemalen peper 1 eetl. azijn 500 g zuurkool 2 zoetzure augurken, fijngehakt 1 eetl. kappertjes 200 g creme fraiche maizena of allesbinder  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Een heerlijk broodje voor bij de borrelof bij de soep …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mediterraan

100 gram Hollandse garnalen - roomboterbladerdeeg - 1 ei - creme fraiche - 50 gram geraspte belegen kaas - 2 eetlepels fijngehakte basilicum - zout en peper …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

150 gram Hollandse garnalen - 4 grote bloemige aardappelen - 50 gram verse roomkaas - 1/2 dl melk - 1 eetlepel mierikswortelpasta - 2 eetlepels fijngeknipte bieslook - zout en peper - alu-folie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Leuk voorgerecht!? Makkelijk te maken en een streling voor de tong !! SUPER SUPER SUPER SIMPEL!!Een recept van mijn vriendin waar ze mee binnen kwam op een feestje hier! TOP DUS!! (eigen foto)  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

MAALVLEIS EN KAASPASTEI  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Afrikaans

Een heerlijke kip met gember gemaakt op Thaise wijze …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Een lekker goedkoop recept …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Biefstuk met oesterzwammen en krieltjes Normaliter is de herfst het paddestoelenseizoen bij uitstek. Gelukkig kunnen we tegenwoordig het hele jaar door paddestoelen krijgen, hetgeen betekent dat de liefhebbers van deze bijzondere smaakmakers ook in maart hiermee aan de slag kunnen: …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1,5 eetlepel citroensap 2 grote bananen 150 gram melkchocolade 1 zakje geraspte kokos …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

6 eieren, 45 gr. boter, 45 gr. bloem, 3 dl. melk, peper, zout, mosterd of mosterdpoeder, fijngehakte peterselie, 1 ei, enkele druppels zonnebloemolie. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Klassieke oliebollen Een oliebol smaakt altijd ! Maar wilt u deze klassieke oliebollen eens een nieuw smaakaccent geven,roer dan een eetlepel geraspte sinaasappel-of citroenschil door het beslag. Of 50 g walnoten,40 g zoete rozijnen en/of een friszure appel in blokjes. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Klassieke appelflappenKlassieke appelflappen krijgen een'nieuwe'smaak als u de appelringen,voordat u ze door het beslag haalt,eerst ? 45 min. in 3 el citroensap en 5 el kaneellikeur laat marineren en daarna even uit laat lekken. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

1 kg kruimige aardappelen, geschild 5 eetlepels olijfolie 1 kg hutspotgroente 2 theelepels tijm 1/4 liter groentebouillon 400 g shoarmavlees 1 dl tomatensap  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

200 g biefstuk 3 eetlepels sojasaus 1 theelepel sambal oelek 1 theelepel maizena 4 eetlepels sesamolie 1 grote rode ui, in dunne partjes 1 kleine struik paksoi, in repen 1 eetlepel sesamzaad …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands
Top