Een aantal jaren geleden - toen we nog in Nederland woonden - heb ik zelf een keer Leberkäse gemaakt. De Leberkäse smaakte goed en ik heb er toen een neef heel blij mee gemaakt.
Deze week vroeg een mede -Smulwebber of ik een recept had van Leberkäse en dat had ik dus. Alleen nooit op Smulweb geplaatst en nooit een foto gemaakt.
Gelukkig had ik het recept nog in mijn plakboek zitten en kon ik het ook nog terugvinden via inernet.
Er zijn veel recepten op internet te vinden van Leberkäse zelf maken. Ik weet niet hoe die smaken, maar deze vonden wij lekker. …
Lees verder »
Wow !! dit is een bijgerecht van een complete Oosterse maaltijd !!
Als vooraf serveerde ik de Chinese-tomatensoep-met-kip-tauge-en-stukjes-omelet daarna de het Stoofpotje-met-liefde met de Nasi-goreng-die-je-speciaal-maakt tezamen met deze heerlijke gesmoorde spercieboontjes.
Heerlijk !! Soepje vooraf en dan zelf gekruide nasi, samen met stoofvlees met Kokos en Kerrie gesmoorde specieboontjes en met Kroepoek en Atjar Tampoer. ( zie foto )
Smulgroet,
Gerrie …
Lees verder »
Je kunt hier allerlei soorten shelpdieren voor gebruiken;scheermessen,venusschelpen,mosselen en Sint-Jacobsschelpen.
Een recept van Jamie. …
Lees verder »