1. Home
  2. Community
  3. sue77
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Gevonden op internet …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Eenvoudige maar heerlijke wiskysaus voor over bijv. een garnalencocktail …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Recept voor traditioneel Britse kaneelbroodjes. Wordt veel gegeten bij de High Tea. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Als het warm is buiten, hebben wij eigenlijk maar zin in 2 dingen: of de BBQ aan en relaxt grillen, of een grote pan soep met een broodje erbij. Ook niet veel werk - tenminste, als ie opstaat niet meer - en het is altijd lekker en vult je zout- en vochtgehalte goed aan. Dit is het recept voor een grote pan saoto (of soto zoals het ook word genoemd) die er waarschijnlijk bij iedereen wel in zal gaan.. Voor sommige ingredienten zul je misschien even naar de toko moeten gaan, alhoewel grote supermarkten ondertussen al heel veel van deze heerlijke ingredienten hebben. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Surinaams

Dit is een recept van Hilda Huiskamp uit Neede. Zij won in 2006 een reis naar america met dit recept voor een appeltaartwedstrijd, uitgeschreven door omroep gelderland. Ik heb hem gisteren gemaakt en ik kan je zeggen...ik heb nog nooit zo een lekkere eigengemaakte appeltaart geproefd. Al mijn andere appeltaartrecepten gaan de kliko in. Zalig gewoon, heel byzonder is de room en de puddinglaag. DIT RECEPT STAAT OOK NOG ONDER http://www.smulweb.nl/1381769/koken/recept/De-lekkerder-bestaat-niet-appeltaart KUN JE NOG MEER REACTIES LEZEN! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit recept heb ik van mijn schoonzus,is om je vingers bij af te likken. ik mag mijn man hier zelfs 's nachts voor wakker maken!!!!!!!!!! …  Lees verder »

Als je mosselen eenmaal op deze manier hebt klaargemaakt, wil je ze eigenlijk niet meer anders. Althans... wij niet! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Dit is echt een aanrader voor elke feestelijke gelegenheid. De combinatie van het zoete van de taart en het fris zure van het fruit doet elke tong strelen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Een heerlijk zoet nagerecht, met verse, sappige aardbeien. …  Lees verder »

Deze heerlijke taart die je niet hoeft te bakken, maar in de koelkast op moet laten stijven was een groot succes tijdens de koffiemiddag in het bejaardentehuis waar we vrijwilliger zijn. Ook heerlijk als nagerecht. Is de taart alleen bestemd voor volwassen, zet de kersen dan eerst een nachtje in de Kirsch. Is nog lekkerder! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

Van de BBC gehaald …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mexicaans

Heerlijk warm of koud, vetarm, goed in te vriezen, ook lekker voor (school)lunch of picnic of gewoon bij de warme maaltijd. …  Lees verder »

Deze heerlijke quiche past in het South Beach dieet (fase 1, 2 en 3) Je kan dit gerecht van te voren klaarmaken. Zet 'm dan 40 minuten voor je gaat eten in de oven. Lekker met een salade. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Goedkoop en snel

Pittig mexicaans voorgerechtje of borrelhapje. Makkelijk te maken! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Snelle borrelhapjes …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Heerlijk borrelhapje. Heel goed voor te bereiden. Bij ons feestje vlogen ze letterlijk weg!! Voldoende voor plm. 36 stuks. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Zo'n ontzettende leuke borrelhap waar iedereen op roept. Mag toch wel dat recept mee naar huis he? Leuk en makkelijk om te maken. Goed laten marineren en 1 stukje vlees op een klein stokje is genoeg voor zo n leuk borrelhapje. Egen foto …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Heerlijk borrelhapje. Smaakt verrukkelijk. Kan een dag van tevoren al voorbereid worden. Prima dus voor een feestje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Deze lekkere borrelhapjes maak ik regelmatig. Heel goed voor te bereiden en gemakkelijk te maken. Ze vallen altijd erg in de smaak. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans
Top