1. Home
  2. Community
  3. stoompage
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Indiaas kruidig gerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

De vroegste recepten voor deze pudding komen al voor in manuscripten uit de 14e eeuw. Onderstaand recept komt uit Sussex. Bloemen waren in de middeleeuwen vanwege hun smaak en kleur een vanzelfsprekend element bij het koken. Serveer de schitterend oranjekleurige goudsbloempudding zeer warm, met een overvloed aan dikke room. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Engels

Gestoomd hoofdgerecht met zalm …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Zo lekker kan stomen zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Gestoomde Chineese vis …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees

Japanse gestoomde vis …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Japans

Zeer aparte snack van Pierre Wind …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Oorspronkelijk recept uit de tijd van de bijbel. In dit recept uit de eerste eeuw worden de asperges niet gestoomd of gekookt, maar gemalen. De Romeinen noemden zo'n soort gerecht een patina …  Lees verder »

250 gr rijstmeel 2 dl santen 4 rijpe pisangs zout pisangbladeren …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indiaas

200 gr ketan meel = kleefrijstmeel 50 gr tapioca meel 1/2 tl zout 1 zakje vanillesuiker 1 el kalkwater 1 of 2 bakbananen 3 dl kokend water 1 toef pandan blaadjes 50 gr droge kokos 4 el suiker …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indiaas

20 eierdooiers 250 gr noten 750 gr zelfrijzend bakmeel 625 gr suiker 1 1/4 l heet water 1/4 tl zout …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indiaas

Indonesische gestoomde cake …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Indonesisch

Gestoomde broccoli met sesamsaus …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Chinees

Vis op chineese wijze gestoomd …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Chinees
Top