1. Home
  2. Community
  3. stefan751
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een snelle en makkelijke "andere pasta". …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Super mals …  Lees verder »

Het liefst eten ze bij ons elke dag soep. Ik heb dan ook al ontzettend veel soepen in mijn assortiment. Maar als het warm weer is dan heb je niet zoveel trek in warme soep. Daarom kwam ik op het idee om deze Gazpacho te maken van witte asperges. Een heerlijk idee. In tegenstelling van de gewone rode Gazapcho wordt deze soep eerst gekookt omdat de asperges moeten garen. Toen ik de soep aan het maken was kwam ik er al proevende achter dat deze warm ook voortreffelijk smaakte. De asperge edik die ik hierin heb gebruikt haalt de aspergesmaak nog beter naar boven. In plaats van asperge edik kun je hier eventueel ook witte wijnazijn gebruiken De soep is vegetarisch doordat ik gebruik heb gemaakt van groente bouillon. Voor de presentatie heb ik een soepstengel omwikkeld met Serranoham. Je kunt dit ook gebruiken als Tapas gerecht. Presenteer het dan in kleine glaasjes of kommetjes. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Een uiensoep zoals een uiensoep moet zijn! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Hou je van BBQ-en en hou je van de Griekse Keuken???? Dan moet je deze spiesen echt eens gaan proberen. De knoflook en oregano die in de marinade zitten geven je het gevoel alsof je op een warm Grieks eiland in de Middellandse Zee zit. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Grieks

Veel sneller klaar dan op het vuur. En heel eenvoudig. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Reddy Tip: Reddy Koken & Bakken is ideaal om te gebruiken voor gegrilde groente of aardappels in de oven. Je besprenkelt de groente met een beetje olie. Mixt het goed door elkaar, zodat de olie goed verdeeld is, en bakt de groente lekker gaar en/of krokant in de oven! Lekker makkelijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Europees

Lekker fris voorgerecht …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Raviolis met dadels, sjalot, champignons, gedroogde perzik en JB Ceylon Kaneel …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Lasagne maar dan met brood! …  Lees verder »

Een pain perdu anders dan anders! …  Lees verder »

Speltbroodje pindkaas banaan: gezond en lekker! …  Lees verder »

Een snelle tomatensaus met tonijn, heerlijk voor over pasta naar keuze! …  Lees verder »

Top