1. Home
  2. Community
  3. staerencarine
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Samen met mijn nichtje van 10 jaar gemaakt die graag een amuse wilde maken.Eenvoudig maar heel lekker. Gevulde champignons geserveerd op een lepel. Hier maak je indruk mee. Heerlijk hapje helemaal vooraf bij een dinertje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

AMUSE …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Dit heerlijke kipgerecht at ik bij een vriendin die met een Italiaan is getrouwd. Echt Italiaans dus. De kip wordt in de oven heel zacht en krijgt de verrukkelijke smaak van de pittige tomatensaus.Heel goed voor te bereiden dus super gemakkelijk als je gasten krijgt. Gebruik je liever geen wijn doe dan na het bakken van de peper, ui en knoflook, direct de tomatenblokjes erbij. Is niet echt een groot verschil. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Uit: 'Heerlijke recepten met zeevruchten' van Ann Colby. Gekregen op mijn verjaardag van Babs …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

12 niet te dikke witte asperges (? 500 g), 8 enkele scholfilets zonder huid, (versgemalen) zout, 3-5 eetlepels dille (vers of diepvries), ? 100 g (4 plakken) gerookte zalm, 1/2 visbouillontablet, 1 dl creme fraiche, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels droge sherry, peper. …  Lees verder »

6 struikjes witlof 150 g schouderham (vleeswaren) 1 beker boursin cuisine knoflook & fijne kruiden (245 g) 3 eetlepels melk 2 tomaten 100 g gemalen belegen kaas 1 zak aardappels (800 g)  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

150 gr. brood, wit 1 stuk ei, rauwe 1 stuk paprika, rode 2 stuks bosuitjes 2 el. peterselie, fijne, gehakte 700 gr. gehakt, half-om-half 8 plakjes bladerdeeg 5 stuks eieren  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Geen echte borrelhap maar een volwaardig minigerechtje, verschijnsel wat men kent als 'wachtbordje' …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch

LEUK OM TE SERVEREN BIJ EEN LEKKER VLEES- OF VISGERECHT. …  Lees verder »

Wat had ik nog in mijn voorraadskast en diepvries? …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Je liefje gaat voor je door de knieĆ«n als ze dit gegeten hebben. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Na een feestje had ik zalm en garnalen over en nog een groot blik asperges in de kast. Zo ontstond dit recept. SUPER LEKKER!! volgens mijn man en ik was het daar mee eens. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Eigen foto.De lekkerste, romigste quiche die ik ooit gegeten heb! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Hardgekookte eieren over en wat doe je ermee? Ik maakte er deze lekkere ragoutbroodjes mee. Wij vonden ze erg lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Lekker als voorgerecht met brood …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Deze tortilla zet ik, in puntjes gesneden, op de Spaanse tapas-tafel. Maar we eten hem ook wel eens op zaterdag met een kommetje tomatensoep. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Een geweldig recept. Verse garnalen, gemarineerd in cognac(of Vieuw) met een dressing van knoflook, kappertjes en olie. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Frans
Top