Lasagne met echte Amsterdamse ingrediĆ«nten. … Lees verder »
- 60-120 min.
- Nederlands
Lasagne met echte Amsterdamse ingrediĆ«nten. … Lees verder »
• 350 g linguine (of tagliatelle) • 2 blikjes Rio Mare Tonijn in Olijfolie (Ć 160g) • 30 g zwarte gesneden olijven zonder pit • 1 citroen • 50 g geraspte Parmezaanse kaas • 1 takje verse peterselie • 1 theelepel gewassen zoute kappertjes • zout … Lees verder »
Dit recept is zo lekker, het is uit mijn allereerste Engels kookboek van Mary Berry en een van de favoriete recepten als mijn kinderen/gasten komen eten. De ovenschotel die ik maak gaat altijd leeg! Probeer het eens uit bij een etentje, de gasten moeten natuurlijk wel van spinazie houden! De foto is een foto uit het blad en volgende keer plaats ik een eigen foto. Een groot gedeelte kun je al een dag van te voren maken. … Lees verder »
2 eetlepels zonnebloem olie 250 gr grote garnalen 1 zakje Amoy Chinese Groente , afgespoeld en uitgelekt 1 zakje Amoy Wokexpress Knoflook oestersaus 1 zakje Amoy Wokexpress zachte noodles, 300gr … Lees verder »
Een pittig, maar romig vleesgerecht, gecombineerd met noodles en salade … Lees verder »