1. Home
  2. Community
  3. sophie1215
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een variant op de Marokkaanse keuken. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Deze niet in de oven gebakken creme brulee is heel decadent met haar drie contrasterende laagjes chocolade …  Lees verder »

Van (Marokkaanse) oorsprong een geschenk om na een etentje aan de gasten mee naar huis te geven. Verpak het per portie in plasticfolie, bind de bovenkant stevig dicht met een kleurig lint en geef het je gasten mee als herinnering aan een onvergetelijke maaltijd. Heel makkelijk te maken. Bron: Witch in the kitchen …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Marokkaans

Een schuimige en goedkope soep, maar daarom zeker niet minder lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Dit recept bevat geen vlees dus ook bruikbaar voor vegetariers. De ingredienten zijn voor 1 persoon, ik heb gemerkt dat het niet zo eenvoudig is om recepten voor 1 persoon te vinden. Ben je met meer personen dan verdubbel je de hoeveelheden. Dit is een lekker recept, ik ben niet alleen dus maak dit vaak voor twee! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels

Limoncello is een digestieve likeur, afkomstig uit het zuiden van Italie. Er bestaat geen officieel recept; de Italiaanse vrouwen die limoncello maken, krijgen het recept door van hun voormoederen en passen het aan aan de smaak van de familie. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

 …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Italiaanse tartaartjes met pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes, parmezaan en kappertjes, Mama Mia wat lekker!  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Runderbouillon met ei en brood. Een Italiaanse soep uit Lombardije. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een verrassende combinatie van zachte rabarber en peren met een krokant kruimellaagje. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
--

-- …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Voor 4 pers.; Uit : Modern Classics …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Deze heerlijke chocoladecake is een luxe variant van de bekende Arretjescake. Deze wordt eveneens zonder oven bereid en moet in de koelkast opstijven. …  Lees verder »

Recept van Sam Middelkoop deze gebruikt dit vaak als groente of decoratie bij hoofdgerechten kan echter ook als voorgerecht gebracht worden. Erg simpel maar wederom erg lekker, iemand met een normale keukentechniek moet dit zonder problemen kunnen maken. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Internationaal

Verrassend voorgerecht of tussendoortje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Veloute de moules au curry, een schitterend recept van driesterrenchef Roellinger, Maison de Bricourt Des la fin juillet, les moules redeviennent tres belles. Celles de l'est de la baie sont gouteuses sans etre fortes. Le curry les magnifie. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Recept van Paul Gayler (Lanesborough Hotel) Meer recepten van Paul Gayler: BBC-chefs, Paul Gayler …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal
Top