1. Home
  2. Community
  3. soostindien
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Super simpel, overheerlijk en gezond koekje …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Als ik vroeger bij mijn ouders mocht kiezen wat we gingen eten koos ik altijd voor dit gerecht! Nog steeds maakt mijn moeder dit regelmatig en nu ik het recept hebt komt het ook bij mij thuis op tafel! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Australisch

De lekkerste en gemakkelijkste franse moelleux au chocolat die men ooit kan eten. De binnenkant van de taart is nog smeltend en dus zoals je het normaal gesproken in een frans restaurant geserveerd krijgt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

5 blaadje bladerdeeg 500 gr kip- of kalkoengehakt met 2 eieren, 1/2 theelepel zout, peper, 2 eetlepel (rode) pesto, 2 gesnipperde rode paprika`s, 2 eetlepels kappertjes 75 gr gemalen Parmezaanse kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Baklava, makkelijk te maken en niet superzoet …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Turks

Met deze bijzondere gehaktballen maakt je van de zondag gehaktdag. …  Lees verder »

Heerlijke ovenschotel met lams of schapenvlees …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Grieks

Heerlijke smul maaltijd. Ook lekker als wraps. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Een benadering van de lekkerste kroket / bitterbal. Genoeg voor 20 kroketten van 100 gr. of 80 bitterballen van 25 gr. Let op! Begin minimaal 12 uur van te voren aan de voorbereidingen. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands
Top