1. Home
  2. Community
  3. soostindien
  4. Kookboek Kip
Kookboek "Kip"

Een goed vullende maaltijdsalade met een zachte, romige smaak. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Dit eenpansgerecht is onwijs lekker door de verschillende smaken. Je maakt hem makkelijk met de comfort grip Koekenpan van Cook&Co.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

Dit is zo een lekker gerecht,dit moet je geproefd hebben ik heb het al heel vaak gemaakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

400 gr kipfilet 100 gr tomaten 1 dcl tomatenketchup 1 dcl kippenbouillon 50 gr ananas uit blik 3 eetlp bloem 2 thlp suiker 2 thlp azijn 1 eetlp sojasaus 1 ui 1 groene paprika  …  Lees verder »

Heerlijk recept! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Creamy Tuscan Garlic Chicken heeft een verbazingwekkend heerlijke romige knoflook saus met spinazie en zongedroogde tomaatjes. En klaar in 30 minuten! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

De 1000e! Wat een mijlpaal!  Maar niet van mij alleen natuurlijk, onze Jiri heeft er ook een heel groot aandeel in. Alleen ben ik vrijwel altijd 'de Sjaak' als het op het neerzetten van t recept hier aankomt 😉  Daar heeft ons Jiri nie veel zin in, krijgt ie vierkante oogjes van etc, en z'n kijkers zijn al niet zo groot.. Anyway. Een simpel maar daarom niet minder lekker recept, en redelijk snel klaar. Ook nie onbelangrijk! Halen bij de shoarmatent is makkelijk af en toe, maar zelfgemaakt toch veel lekkerder. En je weet precies hoe vers alles is wat erin gaat, en dat vraag ik me als je m afhaalt wel s af....   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indisch

Malse kipfilet met en gemarineerd in honing-mosterdsaus is bij bijna alles lekker. De combinatie van honing, mosterd, knoflook en een vleugje sinaasappel maakt deze kip zoet, pittig en lekker fris tegelijk. En doordat de kipfilet gegaard wordt in de saus blijft hij heerlijk sappig en mals. Echt een lekker gerechtje dus dat bovendien niet erg veel werk kost om op tafel te zetten. De baktijd hangt af van je oven en de grootte van de kipfilets. Even in de gaten houden. Controleer altijd even of de kip goed gaar is voordat je hem serveert en laat hem zo nodig iets langer bakken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Aangepast bestaand recept met een eigen twist..... Het is een heerlijk en romig stoofpotje geworden, waarvan wij hebben genoten. Dit komt zeker vaker bij ons op tafel. Makkelijk, snel en erg lekker! Smulse! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Overheerlijk recept, is snel te maken, maar veel lekkerder als je er de tijd voor neemt. #SlowCooking De Italiaanse keuken zie ik een beetje als Lego. Je kunt er vanalles aan toevoegen, vervangen of weg laten, naar je eigen allergie of religie.  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een snel, makkelijk en overheerlijk 30 minuten maal boordevol smaak. Sappige kip, zon gedroogde tomaatjes, champignons, geroosterde tomaten, uien en knoflook komen tezamen in een maaltijd die echt verrukkelijk is. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Vroeger op school kregen we kook les en moesten we ook ragout maken.zelf maak ik het nog regel matig maar geef het nu een eigen draai aan.en vind het ook leuk om er toch steeds weer iets anders mee te proberen,maar blijf terug komen op dit recept …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Mmmm wij vinden dit thuis een heerlijk gerecht. Zonder pakjes en zakjes!   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Deze is werkelijk zo een makkelijk receptje met weinig omkijken en in een mum van tijd klaar. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

Vanavond weer genoten van de rijkdom van kaas, kip en spek. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel
Top