1. Home
  2. Community
  3. sollie
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Peper en zout 4 eetlepels paneermeel 4 pangasiusfilet 75 gram geraspte kaas 1 teentje knoflook zeer fijn gehakt 2 takjes basilicum fijngesneden 1 theelepel oregano 1 eetlepel tomatenpuree 1 eetlepel olijfolie 1 gesnipperd sjalotje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Lekker snel roerbakgerecht. Wij zijn hier dol op. Snel klaar en super gezond. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

* 1 blikje (400 gr) kidneybonen * 1 rode paprika, fijngesneden * 150 gr kool, fijngesneden * 2 lente-uitjes * 150 gr feta, verbrokkeld * 5 eetlepels verse peterselie, fijngesneden * 1 teentje knoflook, fijngesneden * 2 eetlepels citroensap * 1 eetlepel olijfolie …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Mexicaans

Snelle mexicaanse wraps uit de oven, gevuld met ui, kidneybonen, geserveerd met guacamole. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Lekker stukje gebak …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

- 250 gram suiker - 60 gram cacao - 2 eieren - 250 gram biscuitjes - 1 zakje vanillesuiker - 150 gram margarine - 1 eetlepel rum/amaretto …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

250 gr. fijngehakte gerookte zalm, 500 gr. vastkokende aardappelen (Nicola), 1 prei in dunne ringetjes gesneden, 2 fijngesneden sjalotjes, 1/8 liter slagroom, versgemalen witte peper, zout, 2 eetlepels dille. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

300-500 gram kalfsvlees (mag met een klein beentje); 1 ui; 200 gram (diepvries-) tuinbonen; 200 gram (diepvries-) sperciebonen; 1/2 bosje verse koriander; 1/2 bosje platte peterselie; 2 reepjes ingelegde citroen of anders het sap van 1/2 citroen; 1 koffielepel "ras el hanout" (Marokkaanse winkel); 1 koffielepel gemberpoeder; 1 koffielepel verse thijm; 1/2 koffielepel kurkuma; 1/2 koffielepel vers gemalen zwarte peper; 4 eetlepels olijfolie; zout naar smaak.  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

500 g. Aardappels 150 g. Ui 5 eieren Zout Olijf Olie Optioneel : rozemarijn, oregano, …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Het is een bewerkelijk gerecht, dat geef ik toe, maar man, man, man, wat is dit lekker!!! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Marokkaans

200 gram sojabonen - 300 gram gehakt - 1 ei - 1 ui - 1 theelepel fijn gesneden gember - 1 eetlepel maizena Mengsel A : 1 eetlepel Chinese rijstwijn - 1 eetlepel sojasaus - snufje zout en peper - snufje ve-tsin Mengsel B : 2 eetlepels sojasaus - 1 theelepel suiker - 5 dl water …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

700 g ram rundvlees, in stukken 2 eetlepels boter Scheut olijfolie 1 theelepel komijn 1 rode paprika, in reepjes 3 uien 4 teentjes knoflook, gehakt 4 eetlepels ketjap manis 3 laurierblaadjes 1 eetlepel hete chilisaus 1 eetlepel hoisinsaus 2 kopjes rode wijn zout en peper 4 tomaten in stukjes gesneden 4 wortelen in dunne plakjes gesneden …  Lees verder »

Een heerlijke snelle salade. Als maaltijdsalade iets bewerkelijker in verband met het koken en bakken van de aardappelen. …  Lees verder »

Pittige Pytt i Panna met chorizo. Bron: Mer smak p? Vardagsmaten …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Scandinavisch

NIET VEEL WERK, HEERLIJKE SMAAK!!! Deze zelfgemaakte Saté Saus is net even anders dan die uit potjes, zakjes, korrels en anderszins. De basis is ordinaire Pindakaas, SIMPEL en ZOOO lekker!!! Ik maak het meestal bij de Hete Kip en altijd bij de Saté. Eet & Geniet! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal
Top