1. Home
  2. Community
  3. snelleklaartje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

In het zuiden van Spanje zou het aanbod in een tapasbar als onvolledig worden beschouwd zonder deze Duivelse eieren en ook garneren met een opgerolde ansjovisfilet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

125 gram bloem 2 eieren 2.5 dl melk 30 gr boter 1 el amaretto 125 amaretto koekjes 5 stoofappels, geschild en zonder klokhuis 185 gr boter 165 gr bruine basterdsuiker 175 gr blanke siroop 125 dl room 185 gr magere zure room …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

1 liter kippenbouillon 6 kipfilets in stukken verdeeld 100 gram lenteuitje 45 gram bloem 250 gram verkruimelde Feta 1 tl nootmuskaat 5 el gehakte verse dille 4 el gehakte verse snijpeterselie 1 el verse gehakte munt zout en peper 2 eieren gklopt12-14 vellen filodeeg  …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Grieks

Geweldig recept van Allerhande die ik een apart jasje heb gegeven.Heb een paar veranderingen aangebracht wat mij wel lekker leek. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Fusion

Een heerlijk toetje met een "tic". Gemakkelijk te maken en voor te bereiden. Heerlijk als je veel gasten krijgt en nog heel erg lekker ook! En..je hebt geen ijsmachine nodig. Bron: Tip 12-1989. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Pittige nasi recept gekregen van mijn molukse buurvrouw …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Verrassende saus bij lamsfilet (foto) of varkenshaasje. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

100 g plakjes bacon 250 g cherrytomaatjes 12 sneetjes donker brood 1 kuipje verse roomkaas met knoflook en fijne kruiden (kuipje a 80 g) 4 eetlepels tuinkers (doosje a 20 gr …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Dit recept stond jaren geleden in de Margriet. Het was de nr. 1 van La Place het restaurant van Vroom en Dreesman …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

De jongens vinden dit gerecht zelfs in de zomer lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

IK HEB EEN SCHOONZUSJE DIE ALLES KAN EN IN HET BIJZONDER KOKEN.ALS ZIJ KOMT ETEN RAAK IK AL IN DE STRESS VAN WAT MOET IK MAKEN.DIT RECEPT WAS ZO'N SUCCES ZE WOU ZELFS HET RECEPT. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

? 4 bananen (onrijp) ? 100 g bloem ? 2 eieren ? 1 zakje vanillesuiker ? 100 g geraspte kokos ? 100-200 ml olie ? 4 bolletjes vanilleroomijs ? wok ? keukenpapier  …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een traditionele bitterkoekjespudding met abrikozen en krenten op brandewijn (boerenmeisjes en boerenjongens). Eeuwenoud en nog steeds verrukkelijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

NAGERECHT …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

2 eieren, 75 gr. suiker, 30 gr. bloem, 1 zakje vanillesuiker, 5 dl kwark, frambozensaus (fles) enkele frambozen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Een verrukkelijk taartje waar je geen oven voor nodig hebt. Gegeten in een theehuis in t Woudt en toen thuis gevonden in een oud kookboekje Klein Taartenboek van Annelike Hoogeweegen. Snel klaargemaakt, maar dan wel 1 1/2 uur smachtend wachten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

IK HEB EEN COLLEGA DIE DE HEERLIJKSTE TAARTEN BAKT.SINDS ZIJ VAAK ER EEN MEENEEMT NAAR DE AFDELING IS ER EEN RAGE ONTSTAAN IN TAARTEN BAKKEN.VOORAL CHOCOLADETAART IS FAVORIET.DIT RECEPT IS BIJ MIJN BAKBEURT AAN DE BEURT. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit dessertje heb je zo klaar. Daar kan niemand met z?n (lange) vingers afblijven. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Belgisch
Top