1. Home
  2. Community
  3. smartha
  4. Kookboek taarten en versieringen
Kookboek "taarten en versieringen"

Deze strüdel wordt op de klassieke manier gemaakt. Het vormen van het deeg lijkt een lastig klusje maar is eenvoudiger dan het lijkt. Het resultaat is absoluut de moeite waard! …  Lees verder »

DEEG: 250 gram zelfrijzend bakmeel * 250 gram witte basterdsuiker * 100 gram boter * 1 ei * 1 zakje vanillesuiker * snufje zout * VULLING: 4 appels * 100 gram rozijnen * kaneel * vanillesuiker * BANKETBAKKERSROOM: 2 eierdooiers * 2 zakjes vanillesuiker * 40 gram kristalsuiker * 25 gram bloem * 1/4 liter melk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Ik ben gek op Lemoncurd, Het smaakt heerlijk bij Scones, Taart, Dessert, Brood, Cake, Cupcakes Appeltaart, Appelcake, en zelfs in boterkoek! (zoals marie-france schreef) zie reactie onder dit recept. Het maken van Lemon Curd is normaal gesproken behoorlijk bewerkelijk. Maar dit recept niet, het is super makkelijk te maken en snel klaar! Ik kreeg het van een schoonzuster van onze Engelse vrienden. Sindsdien koop ik nooit meer Lemon Curd in de supermarkt. Ik heb het ook als vulling in mijn Lemon Yoghurt cake gebruikt het was heerlijk! De laatste keer dat ik `Pappa`s Franse appeltaart` maakte heb ik deze Lemoncurd op de bodem gesmeerd. Verrukkelijk! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Engels
Top