1. Home
  2. Community
  3. slindeboom
  4. Kookboek Hartig bakken
Kookboek "Hartig bakken"

Mijn moeder maakte dit recept, voor zover ik mij kan herinneren had ze dit uit een Weight watchers boek, smaakte heerlijk. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Dit recept heb ik gekregen van 1 van mijn leerlingen, die dit tijdens de verzorgingsles heeft gemaakt en het is heerlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Dit is een groentetaart die ondanks dat de meeste ingredienten door kinderen niet lekker gevonden worden, toch graag wordt gegeten. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Dit leuke borrelhapje kregen we bij onze dochter, ze had het recept op een franse site gevonden. Je kunt de vulling naar eigen smaak aanpassen en er zelfs een zoete variant van maken voor een kinderfeestje¬† met nutella bijvoorbeeld. ( de eerste foto komt van internet , omdat mijn foto's nogal mislukt waren) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Lekkere en eenvoudig te bereiden Pizza! Gewoon een keer proberen! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een hartige taart met een Mediterraan tintje afgeleid van de Franse Pissaladiere (Cote d Azur) en met een knipoog naar de Italiaanse pizza Tonno. Ik heb er deze eigen versie van gemaakt. Snel en makkelijk door gebruik te maken van een (rol) kant en klaar bladerdeeg. TIP: Het lekkerste is om deze hartige taart lauwwarm te eten, maar ook koud is het erg lekker. Bijvoorbeeld bij een picknick of buffet¬†¬† …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Een lekker hapje vooraf, a la Calzone, maar net wat anders. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Dit mag niet ontbreken op een tapas tafel. Eenvoudig en toch altijd lekker want (bijna) iedereen lust het. De saus maakt het helemaal compleet. Succes is verzekerd. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Spaans

Een lekker brood voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Dit is een hartige taart die in een handomdraai is gemaakt. Erg simpel maar wel lekker. Ik heb voor het gemak gewoon kant en klare plakjes deeg gebruikt. Door de verse groenten die je gebruikt krijg je toch voldoende vitaminen binnen. Je kunt het als hoofdgerecht eten maar ook op een buffet of bij een brunch is dit een leuk gerecht. En blijft er alsnog iets over, geen probleem want ook koud is dit een heel lekker hapje. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal
Top