1. Home
  2. Community
  3. sjosque
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Visgerecht op zijn best. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

600 gr runderriblappen, blokjes gesneden 20 gr boter, 2 uien klein, gesneden 3 eetlepels bruine riet suiker 1 dl wit bier 4 theel. witte wijnazijn 4 kleine bouquets garni (tijm, peterselie, het groen van prei en blad peterselie 2 theel Dijon mosterd 4 sneetjes ontbijtkoek zout en vers gemalen peper. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

800 gr aardappelen 120 gr munsterkaas 100 gr gerookte spekblojes 5 eieren 15 cl room op kamertemperatuur 1 klont roomboter zout Mespunt piment d`Espelette (baskisch chilipoeder), gewoon chilipoeder of paprikapoeder. Versgemalen zwarte peper is ook prima. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Het is zomer, tomaten zijn goedkoop, geen beter reden om voor het rest van de jaar lekker tomaten chutney te maken! …  Lees verder »

Deze worst maakt jij zelf en het is helemaal niet moeilijk te maken. Zo krijgt jij een unieke smaak die jij nergens anders geproefd heeft. Gaan zelf experimenteren met kruiden combinaties, is leuk te doen en schijf jou bevindingen allemaal op met elk kruiden combinatie een cijfer voor smaak erbij. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Heerlijke muffins gevuld met stukjes chocolade en (wal-)noten. …  Lees verder »

Heerlijke soep met een prachtig paars rode kleur. Het gebakken ontbijtspek zorgt voor een hartig contrast met deze zoete soep. Recept uit de Metro. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

? 1 sinaasappel ? 250 g gedroogde vijgen ? 1 pak mix voor bruinbrood ? 25 g boter ? broodbakmachine  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Lekker en tot nu toe het meest perfecte brood wat uit de machine is gekomen! …  Lees verder »

Heerlijk bij een zondags ontbijt …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Heerlijk anders brood met speculaaskruiden, rozijnen en diksap …  Lees verder »

Brood met een heerlijk tropisch aroma. …  Lees verder »

Zacht lichtgeel rozemarijnbrood. (Broodmachinerecept) Echt lekker bij de borrel, met een tapenade of pesto, maar ook gewoon met kaas. …  Lees verder »

Supermakkelijk en overheerlijk deels gemaakt in de broodmachine. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Kleine kruidenbroodjes, voor 15 broodjes, 2 uur van tevoren beginnen.  …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Marokkaans

Goudse kaas, uien en gemengde verse kruiden maken dit brood een ware lekkernij. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Bron: studentstart.be …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Heerlijk brood voor de koude dagen, afgeleid van de Udense Anijskrollen (broodjes). …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

VOOR JE BROODBAKMACHINE …  Lees verder »

Top