1. Home
  2. Community
  3. simonevanderkaaij038
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Eieren, knapperige groenten en pittige pindasaus zijn de ingredienten van dit bekende -vegetarische- Indonesische gerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Dit fantastische recept van de Brits-Italiaanse topkok Antonio Carluccio bedacht hij voor zijn restaurants bij gebrek aan een vegetarische optie. Het gerecht, Pennoni Giardiniera genaamd, werd een instant klassieker. De spinazieballetjes zijn verrassend makkelijk te maken en ongelooflijk vol van smaak. De grote pasta's en zachte courgettesaus maken het feest compleet. Dit recept moet je geprobeerd hebben! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een heerlijk stukje vis, Wij zijn gek op vis want het is niet alleen super gezond, maar ook super slank. Wij zijn momenteel aan het afvallen en willen toch lekker en gezond eten. Dan is dit een prima recept. De groente zorgen ervoor dat je de rest binnenkrijgt. Dit bevat alles bij elkaar nog geen 450 Kcal en is erg lekker. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vis

Een Romertopf-gerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Elke dag is het een strijd, wat eten we vandaag, enkele dagen geleden even naar de boer geweest en verse seizoensgroenten ingeslagen. Spinazie,witlof,bleekselderij en nog wat knolgroenten. Maar er is een volgorde, wat bewaard kan worden kan iets langer blijven liggen. Bladgroentes zijn als ze geoogst zijn supervers en slechts enkele dagen houdbaar maar gekoeld en verpakt in een krant. Plastic omhulsels , een soort van condoom om een komkommer is gewoon misdadig, het rot van binnen uit. Verpak in krant en houd op kamertemperatuur. Maar zoals ik al zei, het wordt spinazie, grote bladeren, goed verpakt en gekoeld.   …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Europees

Deze lekkere Vegetarische quiche is best pittig . Door de rode peper en verschillende kaassoorten is dit een heerlijke quiche ! . …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Vegetarisch

Prei & zalm = lekkere combinatie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Broccoli is zit boordevol vitamine C, eet het eens in een quiche. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Dit recept wordt door TV-kok Caspar Burgi gemaakt op de COOX! De COOX is een kwalitatief hoogwaardig en trendy kooktoestel voor in de tuin, het park of op de camping. Je kunt er het hele jaar door buiten op grillen, wokken, bakken en stoven. De COOX brandt op hout dat je zelf sprokkelt of gewoon bij de doe-het-zelfwinkel koopt. Veel minder vervuilend dan briketten of houtskool. TV-kok Caspar Burgi is groot fan. De COOX is een geweldig product, maar vooral een met een verhaal. Dit kooktoestel kan namelijk miljoenen mensenlevens redden in arme landen en draagt bij aan de oplossing van het klimaatprobleem. Met de verkoop van elke COOX hier, steun je ook een gezin in ontwikkelingsland met een COOX. Kijk op www.hier.nu/coox ofbestel hem hier: http://www.bol.com/nl/p/coox-stove-hout-kooktoestel-oranje/9200000026455406 …  Lees verder »

Vaak gegeten in Mexicaans restaurant, smaakte zo goed dat ik het ook zelf heb geprobeerd, en het was erug lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Tortillas gevuld met spinazie en roomkaas. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Smaakt zoals ik het in Mexico gegeten heb. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mexicaans

Gevulde avocado met ei en spek uit de oven is super leuk om met het ontbijt, brunch of lunch te serveren. Dit feestelijke gerechtje leent zich ook perfect voor pasen. Tip: als je vegetarisch bent kun je de spek weglaten of experimenteer met een beetje geraspte kaas of zalmsnippers.  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Wereld

Gamba's met (veel) knoflook en rode peper. Zoals in Spanje gegeten wordt. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Spaans

Een heerlijk roerbak gerecht met snijbonen en gehakt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top