1. Home
  2. Community
  3. silvermoon6
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Een kippen soep met groenten en aardappels en doorzichtige vermicelli. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

-2 liter water -1 paprikamix (3 paprika`s) 1 ui -4 blokjes groentenboullion -2 teentjes knoflook -wat peterselie -wat bieslook -zwarte peper uit potje -(zee)zout 2 a 3 bosuitjes …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Roze garnaaltjes gepeld en gekookt (125 gr) 2 a 3 toetjes lepels vol mierikswortel 4 tot 6 toetjes lepels mayonaise bakje cherry tomaatjes zout en peper …  Lees verder »

Een lekker lichtverteerbaar gerecht voor 2 personen. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Thais

Pittig eenpansgerecht …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

6 plakjes bladerdeeg, tauge, paprika, prei, ui, rode peper (of een zak chinese roerbak groente met sambal,) bloem, olie, ei, geraspte kaas …  Lees verder »

Dit recept is verwijderd …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Een heerlijke tapas waar je echt je vingers bij op eet. Leuk en simpel om te maken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Laatst op een feestje gegeten en natuurlijk om het recept gevraagd Een lekker borrelhapje, wat snel te maken is. …  Lees verder »

1 kleine citroen, 1/2 l. slagroom, 1 zakje klopvast, 3 eetl. halfvette mayonaise, 4 theel. geraspte mierikswortel (potje), cayennepeper, 1 pakje vacuum zalm van 100 gr. 3 takjes dille of peterselie. …  Lees verder »

Lekkere gehaktballetjes voor bij de borrel .Simpel en snel te maken …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Met 10 verschillende vullingen Lees meer: de lekkerste recepten voor het Paasontbijt …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Dit is best een 'spannend' recept. Er is enige durf voor nodig om het de eerste keer te maken. Maar als u van pittig houdt, moet u het beslist eens uitproberen. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indonesisch

Een heerlijke Indische stoofpot. Een top-recept! Lekker als onderdeel van een rijsttafel, maar ook heel erg lekker als hoofdgerecht. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Indonesisch

* 4 zalmmoten * 4 eetlepls mosterd * 4 eetlepels créme fraïche * citroensap * witte wijn * boter * zout en peper * 1/2 bakje garnalen * bosuitje …  Lees verder »

Dit is een complete thaise maaltijd. De curry smaakt nog lekkerder in combinatie met de frisse, pittige salade. Al vele malen met veel succes voor vrienden gekookt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais
Top