1. Home
  2. Community
  3. shell_seeker
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Pasta met een carbonara saus met tonijn, een leuke variatie op het gebruikelijke recept. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit is een typisch Romeins gerecht. In bijna elke trattoria in Rome kun je dit op de menukaart terug vinden. Heerlijk door de Pecorino Romano en versgemalen zwarte peper. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

In 2004 bestond Nutella 40 jaar! Dit ijskoude nagerecht van Nutella en o.a. pistachenoten is ter ere van deze verjaaardag. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Italiaans

Voor het brownie beslag: 250 g ongezouten boter 250 g grof gehakte (Valrhona) chocola 6 eieren 380 g fijne kristalsuiker 1 tl vanille extract 150 g gezeefde bloem mespunt zout Voor het cheesecake beslag: 125 g ricotta 50 g roomkaas 2 el fijne kristalsuiker scheutje vanille extract 1 ei 5 tl crème fraiche 1 el bloem Extra: boter om in te vetten, bakblik  …  Lees verder »

Heerlijk verrassend aardappelgerechtje,ook lekker bij de lunch/brunch. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Italiaanse aspergetaart, ziet er prachtig uit doordat er witte en groene asperges gebruikt worden, maar de smaak wordt versterkt door de gebakken Pancetta en de geitenkaas. Een aanrader! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een heerlijk voorgerechtje of borrelgerechtje van buffelmozzarella, gedroogde tomaat, basilicum en een plakje pancetta (Italiaans spek). …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Ovenschotel van gekruide aardappelpuree en een mengsel van courgette met gekruid gehakt. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Fusion

Hier is mijn versie van deze Indonesische goentenschotel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

150 gram geitenkaas 3 gedroogde tomaatjes of 6 zwarte olijven 125 gram zelfrijzend bakmeel 1 ei 1 dl melk 4 eetlepels olijfolie 3 eetlepels fijngehakte peterselie zout en versgemalen peper  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Gebakken vis met saus dit keer zonder knoflook... heerlijk gerechtje en lekker met rijst en groenten. Zien ook mijn artikel: Nasi of bami speciaal …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

400 gr. bladerdeeg.vulling:2 eieren,5 cl.rhum of calvados,100 gr. bloem,4 appels,150 gr. suiker,100 gr. boter,5 gr. bakpoeder,amandelschilfers.afwerking:abrikozenjam. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Echt leuk om dit te maken bij een meergangen dineetje. De souffleetjes hebben een heel subtiele geitenkaassmaak. De souflees worden gemaakt van prei, zongedroogde tomaatjes, eieren , kruiden en geitenkaas  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Culinair gerecht uit mijn vaderland. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Turks

Ovenschotel om je vingers bij af te likken. De andijvie schotel wordt gemaakt met gehakt, aardappelschijfjes, eieren,knoflook , spekjes en heerlijke verse Parmezaanse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Het basisrecept komt uit de Allerhande, nr 7 , juni 1995. Het is een succesnummer!!! Al mijn vrienden hebben kennisgemaakt met dit overheerlijk hoofdgerecht. De geur van knoflook komt je tegemoet en brengt je in romantische sferen. Beelden van een ondergaande zon en de middellandse zee komen voorbij. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

2el olie - 2 fijngesneden uien - 1 ? liter bouillon - 2 dl kokosmelk uit blik - 250gr pindakaas met stukjes noot - 1 grote prei in ringen - 75gr doperwtjes uit de vriezer - sambal - zout - peper - 75 gr seroendeng ( pinda kokos mengsel ).  …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Een feestelijke versie ...een verrukkelijke witloofschotel met gerookte zalm en grijze garnalen bereidingstijd 60 min. voor 4 pers. Zalm bevat veel onverzadigde vetten die gunstig zijn voor hart-en bloedvaten en cholesterolverlagend werken. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch
Top