1. Home
  2. Community
  3. selderijtje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze taart krijgt door een vleugje kaneel een heel aparte, exotische smaak. De heerlijke vulling van gesmolten chocolade, eieren en gehakte walnoten bevat een verrassend ingredient dat men zeldenin taarten tegenkomt: verse basilicum. Een verukkelijk nagerect! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

200 g boter (bakboter) 200 g suiker 200 g bloem (zelfrijzend) 4 eieren 3 eetlepels citroensap 2 eetlepels citroenmelisse (fijngehakt)  …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Zonder lavendel is ie ook lekker, maar niet heel bijzonder. De lavendelsuiker die je ervoor nodig hebt moet je wel minstens een week van tevoren maken. Maak extra om over de taart te strooien.Bron: De keukenprinses …  Lees verder »

Thee …  Lees verder »

Een kruidig toostje. Makkelijk te maken!!! …  Lees verder »

Heerlijk kruidenbrood van deeg voor Engelse scones. Het deeg hoeft hierdoor niet te rijzen, maar het recept zelf is wel redelijk bewerkelijk en kost dus enige tijd. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels

Als de peterselie rijkelijk in uw tuin groeit moet u deze hartige taart zeker eens uitproberen. voor 6 porties. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Belgisch

Ijskoude kruidenthee is een heerlijke drank voor warmezomerdagen. Bij gebruik van theezakjes de thee dubbel zo sterk maken als gewoonlijk. Laat de thee snel afkoelen en dan 1 uur door en door koud laten worden in de koelkast. Serveer met ijsblokjes. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Een echt Italiaans familierecept, waarbij de salie zorgt voor die extra `touch`. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Simpel en lekker....voor 4 personen …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

1 bakje MonChou zacht en luchtig (200 g) 100 g witte basterdsuiker 1 eetlepel marasquin (flesje a 24 ml, Baukje) 1 kant en klare taartbodem (200 g, Lady Cake) 1 bak Pitloze Druiven (500 g) …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Ook zo gek op de broodjes kruidenkaas in de lunchroom van V en D? Hier volgt het recept. …  Lees verder »

Van de kokkin van TV-oost …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

De ideale kaasfondu met gasten en waar ook kinderen van houden door zijn milde smaak. …  Lees verder »

Lekker vlug …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Frans

Zelf gemaakte olie is lekkerder. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Internationaal

Rijst, gekookt met veel kruiden, dus lekker hartig. …  Lees verder »

Lekkerrrrrrrrrrrrr …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Een zachte pesto met een pikante nasmaak. …  Lees verder »

Top