1. Home
  2. Community
  3. seizoensvreugde
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Verrassing …  Lees verder »

Op verzoek een recept met kastanje …  Lees verder »

Een verrukkelijk dessert dat zonder ijsmachine kan worden gemaakt. Gemakkelijk voor te bereiden. De parfait kan in de vriezer worden bewaard. Uit 12 maanden lekker eten. …  Lees verder »

Met bladerdeeg en hazelnoten …  Lees verder »

Weer eens wat anders …  Lees verder »

Gewoon doen, door het gebruik van de gedroogde paddenstoelen nog voller van smaak …  Lees verder »

smakelijke bladerdeegpakketjes gevuld met een ragout van fijngehakte paddestoelen. De soorten paddestoelen die hiervoor gebruikt worden, kunnen telkens anders zijn, al naargelang het aanbod en de voorkeur (uit 12 maanden lekker eten) …  Lees verder »

Een heerlijk recept, redelijk lijnvriendelijk en het ziet er erg aantrekkelijk uit. …  Lees verder »

Heerlijke vleesschotel uit de Bordeauxstreek! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Vleesgerecht voor de winter, van de Weight Watchers. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Belgisch

1 kg. konijnenbouten 2 eetlepels vloeibare honing zout, peper 50 g. boter 2 uien 2 teentjes knoflook 2 goudrenetten 1 laurierblad 2 dl. droge witte wijn 1 kaneelstokje …  Lees verder »

Eenpansmaaltijd van kapucijners, ananas en spek …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

800 gram aardappelen, 750 gram spruitjes, 1 grote ui, 75 gram boter, 3 theelepels kerriepoeder, 2 1/2 dl. runderbouillon(van een tablet), 500 gram varkenshaas, versgemalen peper, zout, 1 theelepel kaneelpoeder. …  Lees verder »

Een makkelijk recept om zelf roomborstplaat te maken. …  Lees verder »

Een lekker frisse combinatie op de tiramisu …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Multi-cultureel

1 ui, 1 tam konijn in delen, versgemalen peper, zout, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels olifolie, 50 gram boter of margarine, 1 dl. cider, 1 dl. (kippen)bouillon, 1 groene kool, 100 gram shii-take, 2 appels bijv. Elstar. …  Lees verder »

1 koolraap van ca. 1 kg, 1 ui, 1 rode paprika, 3 eetlepels olifolie, 1 theelepel tijm, 2 theelepels paparikapoeder, versgemalen peper, zout, 25 gram boter, 4 hertenbiefstukjes, 250 gram paddestoelen assorti. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands
Top