1. Home
  2. Community
  3. sandramulder
  4. Kookboek Sandra hapjes
Kookboek "Sandra hapjes"

125g gekookte koude rijst-1/2theelepel kerriepoeder-1bolletje fijngesneden gember-1groene paprika in blokjes-50g salami in reepjes-100g gekookte ham in reepjes-1banaan in schijfjes-1eetlepel gembersiroop-2eetlepels geraspte kokos-vruchtvlees van 2advocado's in blokjes-2eetlepels citroensap----------------------------------------------Voor de saus:3eetlepels mayonaise-1eetlepel geklopte room-1/2theelepel worcestersaus-1eetlepel citroensap-1/2theelepel kerriepoeder-6gesnipperde olijven. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

2 blikjes krabstukken 170g, uitgelekt 4 eetlepels boter 1 ui, fijngehakt 1 stengel bleekselderij, in blokjes 1/2 paprika, in blokjes 100 gram gekruimeld oud witbrood of panko (kant-en-klaar Japans broodkruim) + extra 2 eetlepels peterselie, fijngehakt 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 2 eieren, losgeklopt 75 ml olijfolie 100 ml Griekse yoghurt 1 eetlepel pesto citroensap 1 uitgeperst teentje knoflook …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Amuse van drie toastjes geserveerd met verschillende smaken tartaar en rundvlees …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Ja, een geweldig mooie amuse, je kan deze op een klein bordje serveren maar natuurlijk ook op een prachtige lepel …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

250 g kabeljauwfilet 1 limoen 2 cm verse gemberwortel geraspt 1 eetlepel Thaise vissaus 1 eetlepel Thaise sojasaus 1 ei 2 eetlepels maïzena 2 bosuitjes in ringetjes 1 rode peper zonder zaadjes en in reepjes 4-5 eetlepels roerbakolie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais
Top