1. Home
  2. Community
  3. san8888
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Overheerlijk deze spaghetti van Jamie Oliver! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Stringhetti all`uovo is een pasta gemaakt met kwaliteitseieren en heeft hierdoor de smaak van verse gemaakte pasta. Deze heerlijke volle pasta laat zich goed combineren met de Italiaanse specialiteit pesto. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Deze soep brengt mij altijd terug op de piste. Een authentiek recept van vrienden uit Beieren. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Duits

Overheerlijk! In plaats van spätzle kun je ook korte pasta zoals niet te dikke penne gebruiken. In plaats van cantharellen zijn gemengde paddenstoelen of kastanjechampignons zeker zo lekker! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Duits

Een familierecept van chefkok Gaetano Sergio wat hij van zijn oma kreeg. Heerlijke stukjes varkenshaas in een overheerlijke romige saus met groenten en cognac. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

2 stukken kogelbiefstuk 250 gr. verse champignons of 1 potje champignons zout zwarte peper 75 gr. boter 1 kleine ui sojasaus scheutje rode wijn …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Surinaams

1.5 kg Roma-tomaten, in blokjes / 1 blikje tomatenpuree (70 gr) / 3 eetlepels olijfolie / 1 gesnipperde ui + bosuitjes / 2 teentjes fijngehakte knoflook / 3 kippenbouillontabletten / 1 bakje mascarpone (250 gr) / 1 bakje verse rode pesto (100 gr) / snufje peper en 50 gr krul- of lettervermicelli / 1 zakje verse basilicum (15 gr) / eventl scheutje rode port. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Mosselen volgens recept van een Spaanse vriendin, met gehakt, knoflook en tomatensaus. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

- 2 schaaltjes biefstuk premium (a 2 stuks), op kamertemperatuur - 6 el olijfolie - 2 takjes rozemarijn - 3 tenen knoflook - 1 citroen, schoongeboend - 1 zakje rucola (sla, 40 g, biologisch) - 50 g Parmezaanse kaas (stukje) …  Lees verder »

-4 hoge biefstukjes van de haas -zout, peper -50 g + 1 eetlepel boter -20 g gerookt mager spek -1 ui, gesnipperd -5 champignons, gesnipperd -3 teentjes knoflook, gesnipperd -1/2 eetlepel tomatenpuree -1/2 eetlepel paprikapoeder (mild) -35 cl (1 borrelglaasje) vodka -1/2 liter slagroom -cayennepeper …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Frans

Dit gerecht wordt geserveerd in het thais restaurant, maar daar is het nog pikanter. ik vind het zalig op de iets minder pikante manier. echt om te smullen, vooral heerlijk door flink wat basilicum. Kip moet wel eerst flink marineren!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Een stokbrood alleen is ook zo saai. Daarom gaan we hem vullen, met pittige ingrediënten. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

3 grote aubergines olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 1/2 bol verse knoflook of 1 teen gewone knoflook in dunne plakjes 1 tl gedroogde oregano 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g) of 1 kg verse rijpe tomaten zeezout en zwarte peper uit de molen wijnazijn, een beetje verse basilicum, een handvol 4 flinke handen geraspte Parmezaanse kaas (van een stuk) 2 handen broodkruim, gedroogd een beetje verse oregano, alleen de blaadjes, gehakt of 1 tl gedroogde oregano desgewenst 1 bol buffelmozzarella (150 g) …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Een gewone biefstuk met een lekker saus die het net even anders maakt. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

? 1 bakje Boursin Cuisine Drie Pepers ? 4 eetlepels vloeibare margarine ? 4 biefstukken of tartaartjes ? 250 gram (kastanje)champignons, in vieren ? 1 dl medium dry sherry of vleesbouillon ? zout, versgemalen peper ? 2 eetlepels fijngehakte peperselie ? 1 ui, gesnipperd ? aluminiumfolie  …  Lees verder »

150 gram gorgonzola 50 cc witte wijn 1 ui knoflook olie 3 kipfilets bieslook(vers) tijm(vers) peterselie(vers) peper zout 75 cc room …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

2 teentjes knoflook 350 g verse tagliatelle zout 1 el olijfolie 75 g parmaham 1 dl koksroom …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

500 gr aardbeien 250 gr mascarpone 250 ml slagroom 1 zakje vanillesuiker 8 eetlepels aardbeiensiroop 1 marmercake of gewone hotelcake 2 eetlepels amandelschaafsel Poedersuiker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands
Top