1. Home
  2. Community
  3. saadenka
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

1 Tak trostomaten, 2 Takjes rozemarijn, 1/2 dl Olijfolie, 1 El grof zeezout, Zwarte peper, Ovenschaal …  Lees verder »

Spaans tomatenbrood met Serrano ham. Leuk om dit zo te serveren. De broodjes worden gegrild.. Hier op wordt het broodje geserveerd met de Serrano ham  …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Spaans

Dit recept heb ik op internet gevonden, en ik heb deze taart al vele malen gemaakt, steeds weer maak ik hem iets anders, en hij is goedkoop, snel, en iedereen vindt hem hartstikke lekker. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

175 g zelfrijzend bakmeel 1 theel. bakpoeder 175 g boter 175 g witte basterdsuiker 3 eieren voor de vulling: 6 eetl. bosvruchtenjam 200 ml slagroom 200 g mascarpone 300 g aardbeien voor de garnering: poedersuiker kerstchocolade …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

De schnitzels worden door de saus heerlijk zacht. Echt een verrukkelijk gerecht. Je kunt de schnitzels helemaal voorbereiden en plm. 30 minuten voor het eten in de oven zetten. Lekkere gemakkelijk als je gasten krijgt! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Il vero tiramisu tradizionale, come lo fa la mamma! Hier zit GEEN slagroom in! Je zult in Italie van je lang zal ze leven geen tiramisu vinden met slagroom erin! Hier dus het meest traditionele en ongecompliceerde tiramisu recept. Succes gegarandeerd! Het gaat bij ons in de familie al vele generaties mee, dat zegt al genoeg... …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Een heerlijke quiche, waarbij je de prei ook kan vervangen door champignons, uien of een groente naar keuze. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Lekkere schotel voor 2 personen of als schotel bij een buffet met vitello tonato, focaccia?s, meloen met parmaham en nog veel meer om je vingers bij af te likken... met dank aan mijn moeder! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijke gedroogde tomaten. Ideaal voor salades, pizza`s, sandwiches en pastasauzen. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Heerlijk gekruide aardappelstokjes voor de bbq, bij ons horen ze er altijd bij. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd. 12 dikke plakken kipfilet. 8 plakken bacon, even gebakken. 2 tomaten in plakken. mayonaise of slasaus. 4 grote augurken. ijsbergsla. 8 tandenstokers. …  Lees verder »

• 60 gram boter op kamertemperatuur • 150 gram fijne kristalsuiker • 1 ei • 20 gram cacaopoeder • Paar druppels rode levensmiddelenkleurstof • Β½ theelepel vanille extract • 1,2 dl karnemelk • 150 gram bloem • Β½ theelepel zuiveringszout (van Gimborn; te koop bij bijv. Kruidvat, bij de medicijnen) • 1 Β½ theelepel witte azijn Voor roomkaasglazuur: • 50 gram poedersuiker • 25 gram boter op kamertemperatuur • 50 gram roomkaas (Philadelphia) …  Lees verder »

Heerlijke lekkernij …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Engels

Deze verrukkelijke citroentaart kregen als afsluiting van een Frans "landelijk" dinertje bij vrienden. Het recept stond in een Frans tijdschrift. En nu dus op Smulweb! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Dit is mijn geheime recept. Iedereen wil altijd weten wat er in zit. Hier is mijn geheimpje: …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een echte traktatie met als voordelen dat het niet kan mislukken en niet veel tijd vergt (ideaal dus) …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Dit is het authentieke recept zoals het ooit bij toeval door een kok van de jongerensoos in Venray is ontdekt door de restjes van een chinees-indische rijsttafel bij elkaar te doen en op te warmen. Je kunt er eindeloos op varieren. Gewoon doen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

De enige echte Italiaanse risotto met paddestoelen. Makkelijk te maken en echt superlekker! Ik koop altijd gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) bij een delicatessenzaak of Italiaanse traiteur. Die laat ik altijd even weken op lauw water. Het vocht kan je gewoon aan de risotto toevoegen. Het maakt je risotto zoveel lekkerder! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Een heerlijk ovengerecht bijna zonder vet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken
Top