1. Home
  2. Community
  3. rylar1
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Dit lekkere broodje aten wij tijdens onze laatste vakantie in de Elzas. Eigenlijk gingen we voor die heerlijke Flammkuchen, maar in het restaurant waar we op dat moment belandden hadden geen Flammkuchen, maar wel een pistolet flambée. Nou daar hadden we geen spijt van. Heerlijk! Dus thuis nagemaakt en nog weer even genoten van onze vakantieherinnering. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

Wij zijn dol op dit soort stoofjes en ze staan dan ook regelmatig op het menu. Gemaakt voor 4 personen en een hoeveelheid voor 2 personen gaat de vriezer in. Lekker makkelijk voor  als je eens wat minder tijd, zin , of inspiratie hebt Zo werd dit gerecht een gerecht van veel Smaakmenutie met een b-tje van mezelf. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Indisch

Een ongewoon lekker voorgerecht. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Toen ik binnen mijn netwerk eens om vegetarische recepten vroeg kreeg ik dit verrassende recept van Yvonne. Eerlijk? Ik vind het nog lekkerder dan echte shoarma. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Heerlijke vegetarische wrap met spinazie …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Vegetarisch

Super verrassend toetje: als je er een hapje van neemt, stroomt langzaam de vloeibare warme chocolade uit het taartje.mmmmmmmmm!!! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Runderstoofvlees met appelstroop,dit geeft weer een andere smaak aan het rundvlees. …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Nederlands

Een Keniaans hoofdgerecht, met gember en mango. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Afrikaans

Een topper ! Ik maak dit vaak als ik veel gasten krijg of gewoon voor een zondagse maaltijd, het een lekker en redelijk slank recept, je kunt het eten met gekookte aardappelen, puree, rijst of pasta. Ik eet het zelf het liefst met een lekkere gekookte aardappel (Nicola). …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Een lekkere frisse pita gevuld met een tonijnsalade, snel te maken en grote kans dat je alles in huis hebt! Daar was bij mij in ieder geval dit gerecht op gebaseerd   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Wereld

3uien.,1 bolletje knoflook,surinaamse peper rood,masala drie dubbele kipfilets Als je teveel over heb kan je het altijd invriezen , makkelijk als je tijd hebt om te koken …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Surinaams

Ooit zag ik ergens een recept van een toegedekte spinazietaart. Die zag er zo lekker uit. Maar waar ook weer? Kocht ik vorige een kookboek in het Zwarte Woud waar we op vakantie waren (zoals altijd op vakantie!). En ja hoor! In dat boek stond net zo'n spinazietaart als ik in mijn herinnering had. Afgelopen zaterdag kregen we nogal veel eters bij de lunch. Toen zag ik mijn kans waar. De spinazietaart maken ! En die was echt lekker. Ik heb - in tegenstelling tot het recept - nog wat overgebleven mozzarella - door de spinazie gemengd. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Internationaal

Doordat deze hartige jam langzaam op een zacht vuur wordt gesmoord, karameliseren de suikers in de sjalotjes en de knoflook. Hierdoor krijgt de jam een heerlijke zoete smaak ! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Belgisch

Deze Flamkuchen kun je ook maken in de Pizzarette. Met de Pizzarette maakt iedereen zélf zijn eigen mini-pizza's, gewoon aan tafel! Midden op tafel staat de speciale Italiaanse pizza-oven met zijn echte terracotta koepel. Zet daar omheen de pizzabodems en alle ingrediënten voor een Margarita, een Quatro Formaggio, een vegetarische pizza of een eigen combinatie van je favoriete ingrediënten. Hier vind je meer info en kun je er een bestellen: http://www.pizzarette.com/nl/waar-te-koop-2/   …  Lees verder »

Heerlijk fris bijgerecht …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Grieks

Kip mango wraps voor het avondeten....of maak de helft per persoon, en het is een uitzonderlijk lekkere lunch. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Slanke keuken

Een lekkere frisse salade. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks
Top