1. Home
  2. Community
  3. rylar1
  4. Kookboek vis
Kookboek "vis"

Dit zalige visgerecht aten we voor het eerst bij vrienden. Het bleek een recept uit Allerhande. Erg lekker en heel gemakkelijk te maken. Ik heb het iets aangepast. Een echt TOPrecept! Gezien de negatieve berichten over tilapiafilet die de laatste tijd verschijnen kun je natuurlijk ook andere witvis, bijvoorbeeld kabeljauwfilet of scholfilet gebruiken voor dit recept. De bereidingstijd voor de vis dan wel even aanpassen i.v.m. de dikte van de vis die je gebruikt. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Thais

Traditionele paella. De paella die de dagarbeiders ooit als lunch bereidden boven een open vuur in de velden van Valencia. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Spaans

Een heerlijk ovengerecht bijna zonder vet …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Slanke keuken

Gerookte makreel (ontdaan van graten),ui, knoflook, sambal, gula jawa (1 eetlepel geraspt), ketcap, ketoembar, gember, laos, doan salam. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Kan het nog makkelijker? …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Indonesisch

Dit was heerlijk! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Afrikaans

Courgette gevuld met tonijn …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Vis ontdooien, marineren of grillen? Zo doe je dat! Makkelijk met een handig foto stappenplan. Lees meer » …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Oog en tongstrelend, de Russische vissalade!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Russisch

2 pakjes surimi. 1 rode ui. 2 rijpe avocado's. 2 bakjes garnalensalade(a.250 gr). zout en peper. 1 zak gemengde sla. 1 groot stokbrood. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Heerlijke, gezonde salade voor 's zomers! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Een heerlijke salade die altijd en overal gegeten kan worden. Als voorgerechtje of als bijgerecht. Natuurlijk kun je de hoeveelheden vegroten. Wil je geen suiker gebruiken, neem dan zoetstof. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Scandinavisch

Gefruite uitjes, knoflook en tomaten zijn basissmaakmakers voor veel gerechten rond de Middelandse Zee. …  Lees verder »

Afgelopen zaterdag aten we een verrukkelijke zalm in een restaurant. Zoiets wilde ik ook maken. Via internet kwam ik op een dit recept. Natuurlijk heb ik het aangepast naar eigen smaak. Een heerlijke gemarineerde zalm met knapperige groenten. Heerlijk SLANKgerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Lekker …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Aziatisch

Lekker romige mosselen op z'n Belgisch... Lekker met Begische friet! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Belgisch

Een hartige taart met een Mediterraan tintje afgeleid van de Franse Pissaladiere (Cote d Azur) en met een knipoog naar de Italiaanse pizza Tonno. Ik heb er deze eigen versie van gemaakt. Snel en makkelijk door gebruik te maken van een (rol) kant en klaar bladerdeeg. TIP: Het lekkerste is om deze hartige taart lauwwarm te eten, maar ook koud is het erg lekker. Bijvoorbeeld bij een picknick of buffet   …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Mediterraan

Dit is echt smullen! Vis gaat rauw in de ovenschaal. De saus maak je vooraf van mango-chutney met kokosmelk en kruiden. Die gaat warm over de vis. Lekker pittig. We hebben ervan genoten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Aziatisch

Door de Parmaham krijgt de kabeljauw haar pittige smaak. In combinagtie met de zachte witte-wijnsaus een TOP-recept. We hebben afgelopen weekend hiervan gesmuld. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Echt lekker en goed vooraf voor te bereiden tot punt 3. En dan voor serveren even bakken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Afrikaans
Top