Dit zalige visgerecht aten we voor het eerst bij vrienden. Het bleek een recept uit Allerhande. Erg lekker en heel gemakkelijk te maken. Ik heb het iets aangepast.
Een echt TOPrecept!
Gezien de negatieve berichten over tilapiafilet die de laatste tijd verschijnen kun je natuurlijk ook andere witvis, bijvoorbeeld kabeljauwfilet of scholfilet gebruiken voor dit recept. De bereidingstijd voor de vis dan wel even aanpassen i.v.m. de dikte van de vis die je gebruikt. …
Lees verder »
Een heerlijke salade die altijd en overal gegeten kan worden. Als voorgerechtje of als bijgerecht. Natuurlijk kun je de hoeveelheden vegroten. Wil je geen suiker gebruiken, neem dan zoetstof. …
Lees verder »
Afgelopen zaterdag aten we een verrukkelijke zalm in een restaurant. Zoiets wilde ik ook maken.
Via internet kwam ik op een dit recept. Natuurlijk heb ik het aangepast naar eigen smaak.
Een heerlijke gemarineerde zalm met knapperige groenten.
Heerlijk SLANKgerecht. …
Lees verder »
Een hartige taart met een Mediterraan tintje afgeleid van de Franse Pissaladiere (Cote d Azur) en met een knipoog naar de Italiaanse pizza Tonno.
Ik heb er deze eigen versie van gemaakt. Snel en makkelijk door gebruik te maken van een (rol) kant en klaar bladerdeeg.
TIP: Het lekkerste is om deze hartige taart lauwwarm te eten, maar ook koud is het erg lekker. Bijvoorbeeld bij een picknick of buffet …
Lees verder »
Dit is echt smullen! Vis gaat rauw in de ovenschaal.
De saus maak je vooraf van mango-chutney met kokosmelk en kruiden. Die gaat warm over de vis.
Lekker pittig. We hebben ervan genoten. …
Lees verder »
Door de Parmaham krijgt de kabeljauw haar pittige smaak. In combinagtie met de zachte witte-wijnsaus een TOP-recept. We hebben afgelopen weekend hiervan gesmuld. …
Lees verder »