1. Home
  2. Community
  3. rylar1
  4. Kookboek pasta
Kookboek "pasta"

We hebben met vieren gesmuld van dit recept. Makkelijk te maken en met veel groentjes te combineren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Dit recept heb ik gekregen van mijn schoondochter en daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor want het is werkelijk zaaaalig! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Maak eens als afwisseling deze pasta, pittig en super lekker. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Thais

Romig en met een goede smaak balans. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch

Zalige pasta met een hele zachte smaak. Ook kinderen vinden dit heel lekker. Gebruik voor kinderen in plaats van de witte wijn wat kippenbouillon. Ik heb dit gerecht een keer gemaakt met macaroni en een keer met rigatoni (zie foto). Wij vonden dit met macaroni nog lekkerder! …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1/4 rode paprika 2 sneetjes oud witbrood 250 g kipfilet 3 eetlepels slagroom 2 eieren 1 eetlepel citroensap 1 theelepel tijm 2 eetlepels fijngesneden vers basilicum 4 eetlepels fijngeknipte peterselie zout peper 1 theelepel bouillonpoeder 1 pak cannelloni 1 blikje gezeefde tomaten 2 mozzarellakaasjes …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans

Lekkere romige pasta met een boursin sausje met tonijn, spekjes, ui, champignons en peterselie. Lekker snel en gemakkelijk! Mijn derde zelfbedachte recept. Ontstaan uit enkele jaren hobby koken en varieren met andermans recepten. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Mediterraan

Door de romige smaak en het zoete accent van de perzik is het alsof je hoofdgerecht en toetje ineens eet! Hier krijg ik nooit genoeg van! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

De Witches Cheese maakt deze Spaghetti Carbonara, betoverend lekkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Italiaanse pastaschotel met heerlijk op smaak gebrachte tomatensaus met gehaktballen en mozzarella uit de oven …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Mmm.... Voor pasta en kipliefhebbers is dit het perfecte hapje. Heerlijk romig met malse kipblokjes met champignons, paprika en lente uitjes. Lekker in de zomer met warm weer, maar ook in de winter met kou want je knapt er helemaal van op. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

1 in stukjes gesneden ui 500 gr in stukjes gesneden kipfilet 250 gr champignons 1/8 liter zure room (verse) basilicum 1 theelepel kerrie een handje ongezouten gemengde noten 2 eetlepels olie 400 gr groene tagliatelle …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Heerlijk romig vegetarish recept met als hoofd ingredient Pompoen ipv gehakt. Dit idee kwam tot mij toen een vriendin van me vegatarisch was en zelf wat uit heb geprobeerd en het was echt verukkelijk. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Vegetarisch

Ongewone taart, typisch amerikaans gerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Amerikaans

Dit is een vlugge versie van een klassiek Italiaans gerecht dat tagliatelle alla Genovese heeft. Voordat je nou denkt dat ik helemaal geschift geworden ben omdat ik geschaafde aardappel door de pasta doe, moet ik je even uitleggen dat het juist heel authentiek is om gesneden of gepureerde aardappel in pastagerechten te verwerken. Het voegt een bepaalde romigheid toe die heel goed werkt en waanzinnig smaakt je moet het echt eens proberen. Jamie Oliver …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Spaghetti met de originele carbonara saus, zoals de Italiaan deze op tafel zet. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

Dit recept is van Nigella Lawson. Ik gebruik alleen crème fraiche i.p.v. heavy cream. …  Lees verder »

400 grom brocolisteel, 400 gram bloemkoolroosjes, 400 gram brocoli roosjes 1 dl. room, 1 kippebouillontablet, 8 flinke tenen knoflook, 4 stukjes foelie evt. maizena 200 gram witte tagliatelli, 200 gram groene tagliatelli …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Vegetarisch
Top