1. Home
  2. Community
  3. rosela
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

80 gram boter * 2 dl water * snufje zout * 100 gram bloem * 4 eieren * 1/4 dl slagroom * 1 zakje vanillesuiker * 150 gram poedersuiker * 1 eetlepel slagroom * 1 reep van melkchocolade, 40 gram. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1/2 liter melk, 45 gram griesmeel, 1 ei, 60 gram suiker, 400 gram appels, 75 gram rozijnen, paneermeel. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Een frisse variant voor 5 december. …  Lees verder »

1/2 l suiker 300 ml water 1 citroen, de schil in reepjes gesneden en het sap uitgeperst 1 sinaasappel, de schil in reepjes gesneden en het sap uitgeperst 60 ml smaakloze transparante gelatinepoeder 30 ml poedersuiker 15 ml maizena …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Turks

64 Zweedse toffees van 2,5 vierkante cm …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Scandinavisch

Kokostaart met ananas. Smullen voor wie van kokos houdt! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Kerst-taart met kokos …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Cocossliertjes in een suikerstroop …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Indonesisch

Voor circa 18 doughnuts …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Dit recept voor appeltaart komt uit Zweden en is werkelijk heel subtiel. Lekker als dessert of gewoon voor bij de koffie of thee. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Multi-cultureel

Lekker met banketbakkersroom of jam/gelei 10 stuks …  Lees verder »

Een snelle smeuïge kokoskoek met appel en rozijnen die met een half uurtje klaar is. Het recept kreeg ik ooit van een collega. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

De mooie hoge cakejes worden lekker smeuig door de banaan. Alsof ze regelrecht van de banketbakker komen! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

Appelcake uit de springvorm …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Internationaal

Lekker, snel en gemakkelijk …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

2 sneetjes rozijnenbrood 1 eetlepel verse roomkaas (light) 1 theelepel vloeibaren honing 1/2 banaan …  Lees verder »

Dit gerecht is ook heerlijk als koude salade. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

300 gram jonge boeren Goudse kaas, grof geraspt; 300 gram belegen boeren Goudse kaas, grof geraspt; 2 dunne preien, ragfijn gesnipperd; 1 teentje knoflook, ragfijn gehakt; 25 gram boter; 4 dl melk; 2 theel. maizena; witte peper uit de molen; 1 eetl. fijne Franse mosterd; zout. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

1 hard broodje of een stuk stokbrood 35 gram verse roomkaas (Mon Chou of Rederijkertje) 1 tomaat 1 tl pesto (basilicumsaus uit een potje) peper (eventueel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Italiaans
Top