1. Home
  2. Community
  3. roosje25
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Taart van Bastogne koekjes en MonChou kaas …  Lees verder »

700 gram kipfilet of kalkoenfilet zout en vers gemalen peper 1 theelepel milde paprikapoeder 1 eetlepel olie 6 eetlepels cranberrycompote 2 eetlepels suiker …  Lees verder »

1 dl mayonaise, 2 el koffieroom, 1 el tomatenketchup, 0,5 el worcestersaus, 1 el citroensap, 1 dl witte wijn of sherry, zout, peper, paprikapoeder. 1 groot blik mooie roze zalm, slablaadjes, 1 hardgekookt ei, peterselie, 1 citroen, Enkele druppels tabasco, cajunkruiden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

250 gr. tarwebloem gezeefd 75 gr suiker 3 theelepels bakpoeder 2 theelepels natrium bi carbonaat= rijsmiddel 1 theelepel zout 1 ei 1/8 liter melk vers geperst sinaasappelsap. 1/8 liter. dunne sinaasappel plakjes. …  Lees verder »

200 gram crab of crabsticks 3 eieren zout,peper mayo tomaten ketchup …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Tagliatelli of spaghetti met een saus van Monchou en gehaktballetjes. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Italiaans

Romige knoflooksaus met komkommer …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Grieks

Kip om je vingers bij op te eten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Goedkoop en snel

Lekker snacken bij de lunch …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Tomaten-zalmtaart met dille, lenteuitjes en een toplaagje van jonge goudse kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

300 g bitterkoekjes - 5 el citroen- of sinaasappellikeur - 3 citroenen - 125 g poedersuiker - 4 blaadjes witte gelatine - 250 g mascarpone - 50 g gekonfijte citroen- of sinaasappelschilletjes, in stukjes - 2 dl slagroom, stijfgeklopt - extra poedersuiker en gekonfijte schilletjes om te garneren …  Lees verder »

Het lijken gebakjes, dus om te zien ook al een heerlijk nagerecht …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Internationaal

Bij ons thuis standaard als we bbq`en. Echt lekker pittig en heel verrassend. …  Lees verder »

Goed voor ongeveer 20 eieren …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

1 bakje kwark, 1 dl. koffieroom, 1 doosje bramen, suiker …  Lees verder »

4 sinaasappels, 1/2 citroen, 75 g. suiker, 6 blaadjes gelatine …  Lees verder »

3 eieren, 3 el. suiker, sap van 2 citroenen …  Lees verder »

Iedereen kent ze wel maar hoe maak je ze ook alweer...... …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans
Top