Pittige zeevruchtensalade, Spaanse tapa. Begin met dit recept 2 uur van tevoren, vanwege de marineertijd … Lees verder »
- 10-20 min.
- Spaans
Pittige zeevruchtensalade, Spaanse tapa. Begin met dit recept 2 uur van tevoren, vanwege de marineertijd … Lees verder »
Gamba`s in knoflooksaus, mijn favoriete Spaanse gerecht … Lees verder »
Knoflookgarnaaltjes. In Andalusie wordt dit gerecht ook wel gambas pil-pil genoemd. Spaanse tapa … Lees verder »
Goedkoop recept … Lees verder »
...... een frisse bitterzoete ervaring ! (heerlijk bij Parma- of Ardeense ham) … Lees verder »
Zalige aardappelpuree, die het liefst van te voren klaargemaakt moet worden !!! … Lees verder »
Eendenborst is lekker en heeft een verfijnde smaak … Lees verder »
4 hazenbouten a 350 gram peper zout wildkruiden 100 g boter 3 dl rode wijn 1 laurierblad 4 kruidnageltjes 50 g boter 60 g bloem … Lees verder »
Lekkere niet zo bekende hartige kaas-hap uit Beieren (uitgeproken : oohbatstah ). … Lees verder »
Beleef het overheerlijke Aardbei-aroma in kombinatie met peper , honing en balsamico-azijn ..... ! … Lees verder »
Iedereen kent het, maar hoe maak je het? … Lees verder »
Een lekkere hete chinese tomaten soep . Het recept heb ik gekregen van een een vriendin, die het weer gekregen heeft van een chinese vrouw, die in een chinees restaurant werkt. … Lees verder »
Pasta met uitgebakken spek en creme fraiche … Lees verder »
Zalige combinatie! … Lees verder »
Al een eeuwigheid in de familie! Een zeeuws recept, waar ik als het op de volgende manier is klaargemaakt, altijd voor wakker gemaakt wil worden … Lees verder »
Een topper ! Ik maak dit vaak als ik veel gasten krijg of gewoon voor een zondagse maaltijd, het een lekker en redelijk slank recept, je kunt het eten met gekookte aardappelen, puree, rijst of pasta. Ik eet het zelf het liefst met een lekkere gekookte aardappel (Nicola). … Lees verder »
Een Zwitserse lekkernij … Lees verder »
Warme dipsaus met ansjovis en knoflook. … Lees verder »
Een heerlijk bijgerecht uit de Savoie; heerlijk geroosterde aardappeltjes met kruidige geitenkaas, paddestoelen, haricots verts en rozemarijn. … Lees verder »
3 tomaten 1/2 ongeschilde komkommer 1 kleine ui 1/2 groene paprika 200 gr gemengde sla(ijsberg, rode sla) 1 1/2 el azijn 1 tl mosterd 1 snuf thym of oregano zout peper 4 el olijfolie 1 handje olijven 100 gr fetablokjes … Lees verder »