1. Home
  2. Community
  3. rondeel
  4. Kookboek Nagerechten
Kookboek "Nagerechten"

[img]http://webpaspoort.wereld.nl/wc_filewrapper?filetype=jpg&img=20060401031634.jpg[/img ]Een mooi en heerlijk kunstwerkje …  Lees verder »

  •  > 120 min.
  • Balkan

Ik had een recept liggen voor een nagerecht met aardbeien en chocoladesaus. Maar dat was me eigenlijk een beetje te veel werk op dat moment. Zo onstond mijn eigen nagerecht waar we met onze logees heerlijk van hebben gesmuld. Niet moeilijk te maken en super lekker ! NB Maak dit nagerecht wel een paar uur tevoren klaar, zodat de chocolade stevig kan worden en de aardbeieren lekker gemarineerd zijn. …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Internationaal

Deze heerlijke appel perzik crumble eet je niet zozeer als gebak maar is meer als toetje geschikt. Erg makkelijk te maken en het valt bij iedereen in de smaak Met een bolletje ijs, nootjes of een toef slagroom maak je dit nog lekkerder. Je kunt het zowel warm als koud serveren. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Wereld

Een heerlijk nagerecht …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Italiaans

Deze Bastogne trifle is gemaakt met onze voorkeurs ingredienten uit verschillende andere trifle recepten …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Lekker fris toetje …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Deze verrukkelijke citroentaart kregen als afsluiting van een Frans "landelijk" dinertje bij vrienden. Het recept stond in een Frans tijdschrift. En nu dus op Smulweb! …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Frans

Lekker nagerecht met weinig calorieën, verfrissend in de zomer en ideaal voor wie veel frambozen in eigen tuin heeft! …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Belgisch

Ik heb dit recept klaar gemaakt voor mijn vriend en mij maar kwam er later achter dat het voor 4 personen was! Hij vond het zeker geslaagd alleen was het een beetje veel voor hem en mij. Dus toch de volgende maar verdelen over 4 schaaltjes   …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Europees

Niks nieuws onder de zon als ik zeg dat wij geen zoetekauwen zijn. Met af en toe een uitzondering. Zoals deze !!! Echt heel simpel, maar lekker :-) ! En aangezien het verse kersenseizoen nog in volle gang is, grijp je kans!!! Met een uurtje in totaal heb je echt iets lekkers zelfgebakkens op tafel. Yum!!! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Frans

Klinkt dat niet spannend ? Overheerlijk en niet moeilijk te maken.... …  Lees verder »

  • Multi-cultureel

Super lekker en super gemakkelijk!Door de combinatie van kwark met mascarpone is het niet al te calorierijk. Voor een etentje kun je het een paar uur tevoren voorbereiden en in de koelkast bewaren. Zijn er kinderen bij gebruik dan aardbeienlimonadesiroop in plaats van aardbeienlikeur! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Italiaans

Aangezien ik dol ben op frambozen kun je deze vruchten ook vervangen naar ieders eigen voorkeur. Omdat gelatine de smaak vermindert heb ik de frambozensaus gebonden met aardappelmeel. …  Lees verder »

200 gr. puur chocolade 100 gr. melk chocolade 3 e.l. suikerstroop 125 gr. zachte boter handvol minimarshmallow 200 gr. mariabiscuit (natuurlijk kun je ook lekkere noten in het toetje doen in plaats van marshmallows, genoeg variatie mogelijk) …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Amerikaans

Ik ben erg trots dat dit recept is opgenomen in Smulwebs eerste magazine "Aan Tafel". Verschrikkelijk lekker toetje met vers fruit en witte chocoladeroom. …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Engels
Top