1. Home
  2. Community
  3. roepertje
  4. Kookboek Mijn bewaarde recepten
Mijn bewaarde recepten
Hier staan je bewaarde recepten die nog niet in een kookboek zijn geplaatst.

Deze leuke koekjes zijn én hilarisch én lekker. …  Lees verder »

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!! …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Goedkoop en snel

-60 gr. rijst -100 gr.kalkoenfilet -spaanse peper -gemberpoeder -djahe -2 tomaten(uit blik) -250 gr. fijngesneden spitskool …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Slanke keuken

Wok schotel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Slanke keuken

Spruitjesstamppot met een vleugje Oosters. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Lekkere variant …  Lees verder »

  •  10-20 min.
  • Nederlands

Heerlijk nagerecht. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

4 stronken witlof, 4 enkele kipfilet, 1 ui, bekertje creme fraise scheutje witte wijn, enkele druppels citroensap, peper/zout/kipkruiden/nootmuskaat, geraspte kaas. …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

800 g aardappelen 1 rode, 1 gele en 1 groene paprika, in blokjes boter om in te vetten 1 pot Campbell?s aardappel anders ovensaus, bacon-ui a 390 ml …  Lees verder »

  •  60-120 min.
  • Nederlands

2 EKO biefstukken 1-2 tl grof gemalen peper 4 el biologische olijfolie (Biorganic) 1 kleine ui (EKO uienmix), gesnipperd 1 teentje knoflook (BIO), gesnipperd 250 g cherrytomaten (EKO), in vieren 1 el rozemarijnblaadjes, fijngehakt 2 tl biologische tomatenpuree scheutje rode wijnazijn (Fuchs) zout 4 vastkokende aardappelen (EKO), geschild en grof geraspt 1 rode ui (EKO uienmix), in ringen 2 el fijngehakte peterselie …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Een heerlijke schotel met spekjes en SESAMZAAD! …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Creme fraiche kun je natuurlijk gewoon kopen in de supermarkt. Maar als fanatieke Smulwebber maak je natuurlijk liever je eigen creme fraiche. Het is goedkoper, erg lekker en daarnaast niet vreselijk moeilijk te maken. …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Frans

500 gram gehakt 1 kilo andijvie 1 kilo aardappels Peper, zout en kerrie Chili saus ( Hot) olijfolie of boter 1 zakje gemalen kaas …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Nederlands

Surinaams eenpansgerecht van bananen met varkensvlees. Verrassend lekker en pittig/ …  Lees verder »

  •  30-60 min.
  • Surinaams

Super simpel, super lekker, super slank …  Lees verder »

400 gram halve abrikozen op sap uit blik - 1 eetlepel Grand Marnier - 1 3/4 dl Griekse yoghurt - 2 eetlepels amandelschaafsel …  Lees verder »

  •  0-10 min.
  • Nederlands

Het in reepjes gesneden vlees van rund, lam of varken leent zich goed voor roerbakgerechten.. Je kunt het reepjesvlees ook eerst in een lichte bouillon garen en eventueel tot verder gebruik in de diepvries opslaan. Deze salade is er een voor op brood. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Oorspronkelijk gerecht uit Italie waar men broccoli verkiest boven bloemkool. Beide groentesoorten behoren tot dezelfde familie …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans

De apnpizza is oorspronkelijk een idee van het Nederlandse Zuivelbureau. Het was ooit bedoeld om ons meer zuivelproducten te laten eten. Later werd de panpizza 'overgenomen' door de Stichting Voorlichting Brood die grote campagnes op touw zette om ons dalende broodverbruik een halt toe te roepen. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Nederlands

Klassiek gerecht uit het Italiaanse Aosta waar men haricots verts in plaats van sperzieboontjes op de hieronder aangegeven wijze bereidt. Dat kan natuurlijk ook gedaan worden. …  Lees verder »

  •  20-30 min.
  • Italiaans
Top